Probleme pentru Bayern Munchen! Un jucător de bază a fost depistat pozitiv cu coronavirus, înaintea meciului cu Atletico Madrid din grupele Ligii Campionilor!

4 luni in urmă 14

Serge Gnabry, mijlocașul în vârstă de 25 de ani al lui Bayern Munchen, a fost depistat pozitiv cu coronavirus, cu o zi înainte de meciul cu Atletico Madrid, din grupele Ligii Campionilor.

Meciul dintre Bayern Munchen și Atletico Madrid se va disputa miercuri, de la ora 22:00, pe Allianz Arena, în prima etapă din grupele Ligii Campionilor. Partida va fi transmisă în direct la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport.

Serge Gnabry, depistat pozitiv cu COVID-19

Bayern a anunțat pe rețelele sociale că Serge Gnabry a ieșit pozitiv la ultimele teste pentru coronavirus. Neamțul a fost prezent la antrenamentul disputat de către bavarezi în cursul zilei de marți, însă imediat după aflarea rezultatului a fost izolat de restul lotului.

„Serge Gnabry a fost destat pozitiv cu COVID-19. Este bine și, în momentul actual, este în carantină”, au scris cei de la Bayern Munchen, pe Twitter.

Serge Gnabry a jucat pentru Bayern Munchen în toate meciurile ale noului sezon din Bundesliga și a reușit să înscrie trei goluri în patru partide. De asemenea, acesta a fost integralist și în Supercupa Europei câștigată de către Bayern Munchen cu scorul de 2-1 în fața celor de la Sevilla.

ℹ️ Serge Gnabry has tested positive for Covid-19. He is doing well and is currently in quarantine. pic.twitter.com/ZMYliMAiy6

— FC Bayern English (@FCBayernEN) October 20, 2020

The post Probleme pentru Bayern Munchen! Un jucător de bază a fost depistat pozitiv cu coronavirus, înaintea meciului cu Atletico Madrid din grupele Ligii Campionilor! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă