Probleme pentru adversara lui CFR Cluj din Europa League. Cinci jucători sunt accidentați

5 luni in urmă 29

FCSB - FC Arges (duminică, ora 21:30, Digi Sport 1)

UTA - Poli Iași (duminică, ora 18:45, Digi Sport 1)

Potrivit publicației Fotbollskanalen, cinci jucători au probleme cu accidentările după meciul cu FC Europa, din turul 2 preliminar. Practic, vor lipsi jucători din toate compertimentele.

În defensivă s-au accidentat Erik Berg și Jesper Nyhol, ambii fundași centrali. La mijloc lipsesc tot doi jucători: Emmanuel Banda și Fredrik Ulvestad. Ultimul este chiar marcatorul golului decisiv pentru Djurgarden în partida cu echipa din Gibraltar, FC Europa, din turul 2 peliminar așl Europa League. Probleme sunt șți în atac, acolo unde Niklas Bakroth este accidentat.

E posibil însă ca măcar unul dintre acești jucători să poată fi recuperat până la ora meciului.

Adversara lui CFR Clkuj din europa League, Djurgarden, egalată în minutul 90+1 în campionat

Pentru Djurgarden, accidentările și-au pus amprenta și asupra partidei din campionatul Suediei, din etapa a 21-a, când echipa lui Kim Bergstrand a fost egalată în minutulk 90+a în deplasarea cu Ostersund. Pentru Djurgarden a marcat Eriksson.

Meciul Djurgarden - CFR Cluj, din turul 3 preliminar al Europa League, va fi joi, 24 septembrie, de la ora 20:00.

În cazul în care CFR Cluj se califică mai departe, ardelenii vor întâlni învingătoarea dintre Kups (Finlanda) şi Suduva (Lituania) în play-off-ul competiţiei, urmând ca învingătoarea să evolueze în grupe.

Etichete: cfr cluj , djurgarden
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă