Probleme la programarea pentru vaccinarea copiilor de 5-11 ani, lansată joi: platforma afișează zero locuri în toate centrele pediatrice / Mesaje ale părinților nemulțumiți

6 zile in urmă 11

Comitetul Național pentru Coordonarea Campaniei de Vaccinare (CNCAV) a anunțat, joi, că s-a deschis posibilitatea de programare în platforma realizată de STS pentru vaccinarea copiilor din 5-11 ani, însă platforma afișează zero locuri în toate centrele pediatrice, iar mai mulți părinți au transmis mesaje pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

„Astăzi, 13 ianuarie a.c, cu sprijinul Serviciului de Telecomunicații Speciale, platforma de programare permite programarea copiilor cu vârste între 5 și 11 ani, pentru data de 26 ianuarie. Programarea se va efectua doar în centrele de vaccinare regăsite în platformă cu denumirea P_Ped, prin intermediul conturilor părinților sau ale reprezentanților legali”, a anunțat CNCAV.

În platformă însă la toate centrele dedicate apar zero locuri disponibile, după cum a verificat și G4Media.ro.

Anunțul privind posibilitatea de programare a copiilor a fost postat și pe pagina de Facebook RO Vaccinare, unde mai mulți părinți au scris mesaje, fiind nemulțumiți că nu își pot programa copiii. Iată câteva dintre acestea:

RO Vaccinare de ce puneti zeci sau sute sau mii de oameni sa intre le platforma daca nu functioneaza.. sincer acum.. si va mirati ca lumea se supara si/sau nu are incredere…

Platforma nu functioneaza!
Va rog anuntati corect cand devine operabila!

RO Vaccinare, de ce transmiteți informații care nu sunt reale? Nu se poate face programare. Nu mai bine verificați înainte și apoi anunțați?

Deocamdată nu funcționează platforma, nu putem adăuga beneficiari (copiii).

din pacate, apar 0 locuri disponibile si nu apare butonul programare. am ales P_PED si filtrat centrele. CNP e corect.

sunt expert în programări pe platformă. pe fiică-mea, 11 ani și 4 luni, platforma nu mă lasă s-o programez.

G4Media.ro a solicitat un punct de vedere purtătorului de cuvânt al STS, care a realizat platforma. Atunci când vom primi explicațiile STS, le vom publica.

Sursa foto sus: captură ecran

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă