Probleme la FCSB pentru jucătorii care au avut COVID: „Dificultăți la respirație”

4 săptămâni in urmă 14

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2021, 17:47 / Actualizat vineri, 29 octombrie 2021 17:47

Edi Iordănescu, antrenorul lui FCSB, a susținut azi conferința de presă premergătoare meciului cu FC Argeș (duminică, 20:30). Tehnicianul roș-albaștrilor a oferit detalii generale despre starea jucătorilor reveniți după infectarea cu COVID.

„Avem jucători cu probleme la respirație, chiar dacă au început antrenamentele. De când am venit, n-am avut nicio zi în formulă completă. Când am început să recuperez dintre jucătorii accidentați, a venit problema cu infectările. Ne afectează.

N-am putut să jucăm nici măcar un amical în această perioadă. Sper ca la ora partidei cu FC Argeș să străngem rândurile și să obținem toate cele 3 puncte”, a declarat Iordănescu Jr.

FCSB, cu probleme înainte de meciul cu FC Argeș

FCSB are probleme cu Budescu și cu Tănase, oamenii cei mai importanți din lot. Budi a stat izolat două săptămâni fiindcă avea simptome ca de coronavirus, Florin tot a mai simțit dureri la glezna la care a fost accidentat.

Iordănescu a revenit în antrenamente după ce a fost infectat și el cu Covid, dar încă îi este greu să încropească o echipă bună. Mai lipsesc jucători, iar cei mai importanți doi oameni din lot sunt incerți pentru partida cu FC Argeș.

Lui Florin Tănase i s-a mai umflat glezna la care a fost accidentat. Mihai Stoica povestise după partida cu Mioveni, câștigată cu 3-0, că Tănase terminase jocul cu glezna „cât un pepene galben”.

I s-a mai întâmplat căpitanului și după antrenamentele din zilele acestea să aibă aceeași problemă. Staff-ul tehnic mai speră să-l recupereze la timp și să-l poată folosi duminică, măcar într-o bucată din meciul cu FC Argeș.

Într-o formă bună nu se află nici Constantin Budescu. El a venit la FCSB nepregătit, după o vară în care a fost șomer trei luni, deci avea de recuperat condiția fizică optimă. A jucat puțin, a apărut în trei meciuri din campionat fără să fi fost titular vreodată și fără să marcheze din acțiune, a înscris doar un gol dintr-un penalty.

Mai lipsesc 12

FCSB a amânat meciul cu Farul, îl va disputa joi, și nu a putut să joace în Cupă cu FC Voluntari, a pierdut partida aceea la „masa verde”. Cu FC Argeș va juca, doar că necazurile roș-albaștrilor nu sunt încheiate, încă absentează mulți jucători. Vali Crețu, Oaidă, Vali Gheorghe și Octavian Popescu sunt în izolare, infectați cu coronavirus.

Andrei Miron, Panțâru, Ovidiu Popescu, Șut, Șerban, Florinel Coman, Andrei Burlacu și Mamut sunt accidentați. Absenții înseamnă mai mult de o treime din lotul pe care-l are, teoretic, sub comandă Edi Iordănescu. În etapa trecută pe care a disputat-o, FCSB a avut un lot din 13 oameni la meciul cu Mioveni, câștigat cu 3-0.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Argeșenii nu pleacă după fentă: „Nu cred că FCSB va avea probleme din acest punct de vedere”

Valeriu Iftime îl pune la zid pe MM Stoica: „Cam ăsta e nivelul lui. E o crimă!”

Playtech: Anunţul cu care Pepco şi-a înfuriat toţi clienţii: “Faliment plăcut. Arătaţi legea”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă