Probleme la 4 ani de la moartea Ilenei Ciuculete. Ce durere trăiesc fiii artistei, de fapt (exclusiv)

1 lună in urmă 2

Pe 14 martie 2021 se împlinesc patru ani de când îndrăgita cântăreață de muzică populară Ileana Ciuculete a trecut la cele sfinte. Cu ocazia comemorării regretatei artistei, nașa solistei și cei doi fii ai Ilenei Ciuculete îi vor organiza câte un parastas. Cu toate acestea, băieții artistei trec prin momente dificile. Ce probleme au întâmplinat Cristian și Mugurel Sfetcu și de ce nu vor putea vizita mormântul mamei lor.

Probleme la 4 ani de la moartea Ilenei Ciuculete

Au trecut patru ani de când Ileana Ciuculete nu mai este printre noi. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a murit după o luptă grea cu o boală nemiloasă care i-a curmat zilele, lăsând în urmă o familie îndoliată și o Românie mult mai tristă, lipsită de vocea ei fermecătoare. Pe 14 martie 2017 solista a încetat din viață din cauza cirozei hepatice, iar sâmbătă, la patru ani de la trecerea ei în neființă, regretata solistă va fi rememorată cu două parastase.

Fiii ei, Cristian și Mugurel Sfetcu, îi vor organiza o pomană mamei lor la Craiova, în timp ce Doina Belu, nașa Ilenei Ciuculete, îi pregătește artistei un parastas demn de o artistă. Fiii regretatei cântărețe nu vor putea ajunge în București, din cauza numărului mare de localități din Ilfov care au intrat în zona roși, după ce au depășit coeficientul de infectare de 3 la mia de locuitori.

„Dacă băieții vin din Craiova nu cred că le dă voie, pentru că Cimitirul Străulești este în Ilfov și s-au pus iar restricții, din cauza pandemiei. Știu că voiau și ei să facă acum, odată cu Moșii de Iarnă, pentru că e ultima sâmbătă înainte de Postul Paștelui când se mai poate face pomană cu carne. Nici măcar eu nu pot ajunge la cimitir, pentru că stau în Voluntari și aparțin tot de Ilfov. O să fac la mine la Catedrală, la Pandele, și asta este”, a declarat Doina Belu, nașa Ilenei Ciuculete, în exclusivitate pentru impact.ro.

Ileana Ciuculete nu a apucat să sărbătorească 25 de ani de căsnicie

Ileana Ciuculete a murit fulgerător la numai 54 de ani, cu două săptămâni înainte ca ea și Cornel Galeș să sărbătorească Nunta de Argint, adica 25 de ani de căsnicie, episod dureros de care și-a amintit și Doina Belu. Nașa regretatei artiste de muzică populară le-a spus reporterilor impact.ro cum se va pregăti pentru pomana solistei:

”O să fac ciorbiță de curcan și sarmale, pentru că lor le plăceau mult, dar și șnițele de pui. Chiar ziceam că fac și pun deoparte și pentru Auraș, fratele Ilenei, dar și pentru mamaie, dar dacă băieții nu au cum să mai ajungă aici le voi împărți altora. Nici Gore și nici Silviu Lepădat nu au cum să ajungă la parastas, întrucât și ei locuiesc în afara Bucureștiului. O să fac și o plăcintă cu dovleac. Ce se mai lingea pe degete Ileana, când mânca! Durerea mea este însă că, orice aș face pentru ea, nu o pot învia!”, a adăugat Doina Belu pentru sursa citată.

The post Probleme la 4 ani de la moartea Ilenei Ciuculete. Ce durere trăiesc fiii artistei, de fapt (exclusiv) appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă