Probleme în „paradisul de la FCSB”? Dennis Man și Florin Tănase, ședință pe teren, înainte de lovitura de la 11 metri. Cum a tranșat disputa antrenorul Toni Petrea

1 lună in urmă 1

FCSB a făcut spectacol în partida cu FC Voluntari, echipă care a câștigat în tur cu 2-1. Dennis Man a deschis scorul, iar Florin Tănase a majorat diferența dintr-un penalty. Între cei doi jucători a existat o mică divergență înainte de executarea loviturii de la 11 metri. Antrenorul Toni Petrea a rezolvat problema.

FCSB nu a avut mari emoții în duelul cu FC Voluntari. Dennis Man a deschis scorul în prima repriză, după o fază frumoasă, în care apărarea adversă a fost pusă la podea, iar tabela s-a modificat din nou în minutul 71. Florin Tănase a fost faultat în careu de Achim, iar Dennis Man a luat mingea în mână și a vrut să execute lovitura de la 11 metri.

Au fost câteva secunde de uluială în care cei doi jucători au părut că nu se pun de acord asupra executantului. Man a fost primul care s-a uitat spre banca de rezerve și a cerut voie să execute, în speranța că va reuși golul cu numărul 15 din acest campionat.

Antrenorul Toni Petrea nu a ținut cont de cutuma portivit căreia jucătorul faultat în careu nu execută lovitura de la 11 metri și l-a desemnat pe Florin Tănase. Căpitanul FCSB a transformat cu eleganță și a reușit golul cu numărul 13 din acest campionat.

The post Probleme în „paradisul de la FCSB”? Dennis Man și Florin Tănase, ședință pe teren, înainte de lovitura de la 11 metri. Cum a tranșat disputa antrenorul Toni Petrea appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă