Probleme grave pentru Adi Sînă. Ce datorie imensă are soțul Ancăi Serea

2 săptămâni in urmă 2

Artistul Adi Sînă a fost dat în judecată de o firmă de închiriere aparatură IT pentru o datorie care nu a fost plătită de doi ani. Astfel că cuplul Anca Serea-Adi Sînă se află din nou în centrul atenției cu un proces de executare silită, anunță Wowbiz.ro.

Probleme grave pentru Adi Sînă

De această dată, este rândul artistului să răspundă pentru o datorie neplătită care datează de aproximativ trei ani. Judecătoria Cornetu a decis pe data de 16 martie 2021 să admită cererea unui executor, care este îndreptată împotriva lui Adi Sînă, soțul Ancăi Serea. Ea se referă la o datorie de aproximativ 60.000 de lei, adică aproximativ 12.000 de euro, pe care acesta o are la o companie specializată în închirierea de aparatură IT. Potrivit deciziei de executare silită, suma înseamnă contravaloarea unor facturi scadente și neachitate pe baza unui bilet la ordin emis în anul 2018 pentru una din firmele lui Adrian Sînă și care avea data scandentă în noiembrie 2020. Iar instanța a admis într-o singură ședință cererea executorului judecătoresc ce a primit permisiunea judecătorilor ca să recuperereze ”prin toate formele prevăzute de lege” datoria de la Adi Sînă.

Adi Sînă și Anca Serea au avut probleme și cu vecinii

De cealaltă parte, Anca Serea și Adi Sînă au reușit să rezolve problemele pe care le aveau cu vecinii din complexul rezidențial în care au locuit până recent. Vecinii îi acționaseră pe cei doi în instanță, tot pentru o datorie, dar la ultimul termen, judecătorii au constatat că cererea a rămas fără obiect, semn că acea sumă a fost acoperită.

Din păcate însă, în ultima perioadă, cei doi soți au ieșit de mai multe ori în prim-plan cu informații legate de situația lor financiară. Astfel că Anca Serea s-a luptat prin tribunale cu școala privată la care învață copiii ei, cu o bancă și cu o firmă de celule stem și aproape mai mereu a pierdut. Chiar și așa, cei doi spun că nu au fost prea afectați de pandemia de coronavirus și că sunt stabili financiar.

Amintim că Anca Serea și Adi Sînă își cresc împreună cei șase copii cu vârste cuprinse între 2 și 20 de ani. La finele anului 2019, ei au anunțat că s-au mutat într-o vilă de 500.000 de euro din comuna Pipera deoarece că în vechea locuință nu mai aveau loc. Anca Serea a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, care a murit la 36 de ani din cauza unei boli incurabile. În 2015, Anca s-a căsătorit cu Adi Sînă, aceștia având împreună 4 copii.

The post Probleme grave pentru Adi Sînă. Ce datorie imensă are soțul Ancăi Serea appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă