Probleme de lot pentru Dinamo, înaintea jocului cu UTA. Pe cine nu se poate baza Jerry Gane: ”Vor lipsi jucători importanți”

1 lună in urmă 1

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - Academica Clinceni, sâmbătă, 12:15, Digi Sport 1

Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe - FC Voluntari, sâmbătă, 14:15, Digi Sport 1

Antrenorul formației din ”Ștefan cel Mare” a transmis că victoria de runda trecută, 2-1 cu Gaz Metan, a adus un plus important pentru jucători, mai ales din punct de vedere mental. De asemenea, Jerry Gane a anunțat că la partida cu UTA nu se va putea baza pe Alex Răuță, Diego Fabbrini, ambii suspendați pentru cumul de cartonașe galbene, și Andrei Blejdea, în continuare accidentat.

Probleme de lot pentru Dinamo înaintea meciului cu UTA

Victoria cu Gaz Metan a readus încrederea în vestiarul nostru. Chiar dacă am încasat gol în primele minute, am reacționat bine și am reușit să întoarcem scorul până la pauză, pe un teren complicat.

Sper să ne impunem în această deplasare de la Arad, așa cum UTA a câștigat în tur.

Îmi doresc să avem continuitate în rezultate. Probleme de lot? Vor lipsi doi jucători importanți, Răuță și Fabbrini, ambii suspendați, plus Blejdea, accidentat”, a declarat Jerry Gane, pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

Înaintea partidei directe, cele două formații sunt vecine de clasament, UTA ocupând locul 10, cu 22 de puncte, în timp ce Dinamo se află o poziție mai jos, cu două puncte mai puțin.

Etichete: jerry gane , probleme lot dinamo , diego fabbrini , uta arad - dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă