Probleme de lot pentru Astra! Pe ce jucători este nevoit să mizeze Bogdan Andone în meciul cu CFR Cluj

2 months ago 3

Chindia Targoviste - Hermannstadt (vineri, ora 18:00, Digi Sport 1)

Astra - CFR Cluj (vineri, ora 21:00, Digi Sport 1)

Din informațiile Digi Sport, Astra va miza pe mai mulți fotbaliști tineri în această seară, pentru meciul cu campioana CFR Cluj. Bogdan Andone nu se poate baza pe Constantin Budescu sau Valerică Găman.

Lotul Astrei pentru meciul cu CFR Cluj

David Lazar (29 de ani)Mihai Popa (19 ani)Bruno Dias (28 de ani)Daniel Graovac (27 de ani)Alexandru Dandea (32 de ani)Risto Radunovic (28 de ani)Constantin Dima (21 de ani)Robert Riza (21 de ani)Silviu Balaure (24 de ani)Romario Moise (23 de ani)Mihai Răduț (30 de ani)Ljuban Crepulja (27 de ani)Takayuki Seto (34 de ani)Albert Stahl (21 de ani)Gheorghe Dragoș (21 de ani)Gabriel Șerban (20 de ani)George Merloi (20 de ani)Ionuț Zaharia (17 ani)Kehinde Fatai (30 de ani)Denis Alibec (29 de ani)

Media de vârstă a lotului convocat de Bogdan Andone pentru meciul cu CFR Cluj este de 25 de ani.

Pleacă Budescu de la Astra?

Constanin Budescu nu a evoluat nici în etapa precedentă, cu Sepsi, iar antrenorul Bogdan Andone a recunoscut că acesta ar putea pleca de la echipă: "Aici e discuția domnului Niculae, decizia clubului. Dacă într-adevăr vor veni oferte pentru el, domnul Niculae va decide în funcție de ce vrea dânsul. Știu că ar exista o clauză de reziliere, undeva la 800.000 de euro. Nu știu ce oferte vor veni. Dacă dânsul va vrea să-i dea drumul...

Am spus-o după meciul cu FCSB, a avut o accidentare la gambă. Urmează un tratament. Nu a făcut nicio zi de antrenament. A încercat să alerge și îl tot deranjează acea problemă”, a spus Bogdan Andone, după meciul cu Sepsi.

Etichete: meciuri astra , jucatori astra , meciuri cfr cluj
Read Entire Article
Powered By Seo Tools