Probleme de efectiv pentru Dinamo, înaintea meciului cu Botoșani! Pe cine nu se poate baza Ionel Gane

1 lună in urmă 25

Liga 1: Universitatea Craiova - Viitorul, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - Poli Iași, duminică, 18:00, Digi Sport 1

Înaintea partidei, Ionel Gane a anunțat că se confruntă cu probleme de efectiv, Ricardo Grigore, Janusz gol și Adam Nemec urmând un program separat de pregătire. Totuși, față de ultimele jocuri, Dinamo i-a recuperat pe Ante Puljic și Magaye Gueye, care au făcut deplasarea cu echipa la Botoșani.

Probleme de lot pentru Dinamo, înaintea meciului cu FC Botoșani

Puljic și Magaye Gueye și-au reluat antrenamentele și vor face deplasarea cu echipa la Botoșani. În schimb, Grigore și Janusz Gol vor rămâne acasă, alături de Nemec, într-un program separat de pregătire. Ne așteaptă meciuri din trei în trei zile, așa că nu putem risca nimic”, a declarat Ionel Gane, pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

Dinamo a reușit în ultima săptămână și două transferuri, Gevaro Nepomuceno și Steliano Filip, fotbaliști despre care Ionel Gane spune că vor aduce cu siguranță un plus echipei.

Echipa a fost slăbită după plecările din iarnă, am fost din punct de vedere numeric. Ne-au venit doi jucători importanți acum, doi jucători cu experiență, care, sunt convins, vor aduce un plus echipei”, a transmis antrenorul lui Dinamo.

Înaintea meciului direct, Dinamo este pe locul 11 în Liga 1, cu 19 puncte acumulate în 17 meciuri, în timp ce FC Botoșani ocupă a opta poziție, cu 21 de puncte.

Etichete: ionel gane , accidentati dinamo , adam nemec , fc botosani dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă