Problema cu care se confruntă fotbaliștii de la FCSB, înaintea meciului cu FC Argeș

1 lună in urmă 13

  • Liga 2: Astra - Petrolul, duminică, 12:30, Digi Sport 1

  • Finala Transylvania Open: Simona Halep - Anett Kontaveit, duminică, 17:30, Digi Sport 2

Cu excepția lui Valentin Crețu, Valentin Gheorghe, Octavian Popescu, încă aflați în izolare, dar și a jucătorilor cu accidentări de durată, toți fotbaliștii de la FCSB s-au recuperat, însă încă acuză probleme din cauza infectării cu COVID-19.

Problema cu care se confruntă fotbaliștii de la FCSB, înaintea partidei cu FC Argeș

La conferința de presă premergătoare partidei, Edi Iordănescu a transmis că unii dintre jucătorii ieșiți din izolare în săptămâna jocului au în continuare probleme de respirație.

Am avut jucători care au avut mai mult de suferit și care resimt în continuare. Avem jucători care au probleme cu respirația. Au reintrat în procesul de antrenament, dar au probleme să respire.

De când am venit, nu am putut să mă bucur de o zi în care să am o formulă completă la antrenament. Când începusem să mai recuperăm din accidentați, a venit problema cu focarul”, a declarat Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu și ”blestemul” de la FCSB

Edi Iordănescu a recunoscut și că este îngrijorat din cauza problemelor de efectiv cu care s-a confruntat pe toată durata mandatului de la FCSB și a vorbit despre un anumit ”blestem”.

”Sunt lucruri care mă neliniștesc pentru că pentru orice antrenor e o problemă când nu are mai mulți jucători importanți pentru echipă. Când am venit, parcă a fost un blestem, tot timpul, probleme medicale, probleme pe care le-am găsit, care au venit după, a venit și situația cu COVID-ul și ne-a pus la pământ. Prea mulți jucători au ieșit din procesul de pregătire.

A fost o pauză foarte mare și, științific vorbind, două săptămâni de stat în izolare înseamnă minim 3-4 săptămâni de muncă pentru a-i aduce într-o formă acceptabilă, de la organism la organism, de la jucător la jucător. Nu am luat în calcul problemele mai importante de sănătate”, a recunoscut Edi Iordănescu.

Etichete: edi iordanescu , covid-19 fcsb , fcsb-fc arges
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă