„Probabil voi fi dat afară!”. Anunț incredibil făcut de Marius Șumudică, după ce l-a transferat pe Denis Alibec la Gaziantep

2 months ago 3

Marius Șumudică a reușit să-i convingă pe oficialii lui Gaziantep să-l transfere, într-un final, pe Denis Alibec, însă tehnicianul român susține că, în curând, acesta ar putea să fie demis de la formația turcă.

Marius Șumudică a fost adus pe banca lui Gaziantep în vara anului trecut. Acesta mai are contract cu formația turcă până la finalul actualului sezon.

Anunț incredibil făcut de Marius Șumudică

Gaziantep a început cum nu se putea mai rău noul sezon. Echipa turcă a fost învinsă de Galatasaray cu scorul de 1-3, iar Marius Șumudică acuză faptul că nu are destui jucători la dispoziție. Ba mai mult, antrenorul român susține că vor urma și alte întrângeri și nu exclude posibilitatea să fie demis de la Gaziantep.

„Eu am doar 9 străini în lot, în condițiile în care putem avea 14. Am antrenamente cu 16-17 jucători. Am vrut să fac un 10 contra 10 sau 10 contra 8 și practic n-am avut cum. A trebuit să pun antrenori secunzi. Federația și televiziunile n-au virat banii către cluburi, se împotmolesc lucrurile, nu există bani pentru transferuri, mi se spune mereu asta, iar eu am de suferit.

Maxim și Toșca au venit și ei încărcați de la echipa națională. Pe Toșca nu l-am avut meciul trecut, n-am vrut să risc, a venit încărcat pe aductor. Am considerat ca la meciul cu Galatasaray să joc cu un debutant și m-a costat. Pe Alex a trebuit să-l scot, chiar glumeam cu Mirel, îi spuneam că mi l-a nenorocit. M-a rugat să-l scot, nu puteam să-mi bat joc de el, el fiind liderul echipei.

E greu să iau decizia de a pleca. Pe mine mă țin foarte mult pe loc transferurile făcute aici. Eu nu-l lăsam pe Maxim aici, Gaziantep nu-l avea niciodată dacă nu eram eu aici. Apoi Junior Morais, Toșca, Kana-Biyik, mulți jucători. Sunt niște probleme la club pe care eu le simt cel mai mult. Anul trecut, am terminat pe 8, ne-am făcut un nume în Turcia, am fost unul dintre cei mai buni antrenori, dar nici așa nu pot, am și eu răbdarea mea, sănătatea mea… nu poți să te duci la antrenament și să vezi că nu poți să lucrezi ce vrei.

Eu nu voi renunța niciodată, dar probabil voi fi dat afară. Eu nu accept ce se întâmplă, e o presiune mediatică, am citit și eu ce se scrie și cu siguranță nu vor veni rezultatele. Păi ce să se întâmple? Va trebui să explic de ce nu am avut rezultate”, a declarat Marius Șumudică pentru Digi Sport.

The post „Probabil voi fi dat afară!”. Anunț incredibil făcut de Marius Șumudică, după ce l-a transferat pe Denis Alibec la Gaziantep appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools