PRO TV a făcut anunțul pe care toți fanii îl așteptau. Ce super-emisiune revine pe post

1 săptămână in urmă 7

Pro TV vine cu un anunț uriaș și mult așteptat pentru fanii trustului. Un proiect extrem de iubit revine pe post. De ce show incredibil se vor mai bucura încă o dată românii? Telespectatorii l-au adorat în momentul în care a fost difuzat.

PRO TV aduce din nou proiectul iubit de români

Pro TV revine în forță anul acesta! Celebrul trust aduce din nou în atenția telespectatorilor unul din show-urile lor preferate. Mai exact, este vorba despre ‘Vocea României’. Un proiect care a făcut istorie revine în privirile fanilor.

Talentul nu este discutabil, iar o singură reprezentație pe marea scenă le poate schimba viața concurenților care reușesc să întoarcă cel puțin un scaun. Toți cei care iubesc muzica sau activează deja în domeniu și vor să se facă auziți sunt așteptați într-un număr cât mai mare la preselecțiile din toată țara.

Căutările au început deja pe vocearomâniei.protv.ro, iar oamenii care își doresc să participe trebuie să completeze formularul de înscriere. Ca în fiecare sezon, cei din fața micilor ecrane și jurații se așteaptă la surprize uriașe de la artiștii care vor călca pe scenă. Pro TV promite un sezon plin de surprize, emoții și povești uriașe.

De asemenea, cele patru scaune vor cu nerăbdare să se întoarcă la cel sau cea care va fi vocea supremă în sezonul cu numărul zece. Există câteva nume care au devenit mari și au venit în atenția juraților și a publicului tocmai în cadrul acestui proiect. Printre ele se află: Ștefan Stan, Mira, Feli Donose sau Oana Radu. Cântăreții au acceptat provocarea care avea să le schimbe viețile.

Emisiunea a fost scoasă din grilă în 2020

Amintim că ‘Vocea României’ a fost scoasă din grilă anii trecuți, trustul hotărându-se să nu o mai adauge pe lista proiectelor de talente din cauza pandemiei. Românii sunt nerăbdători să vadă care vor fi starurile de mâine și ce artiști se vor forma în celebra competiție de voci.

Nu este cunoscut juriul pentru moment și nici cel care va dirija întreaga emisiune. Cu toate astea, telespectatorii se gândesc la Pavel Bartoș în rolul de moderator și la câțiva din jurații din anii precedenți care să ocupe scaunele.

„Confirmăm faptul că «Vocea României» nu va face parte din grila de toamnă. Ținând cont de contextul actual am decis să anulăm castingul și filmările pentru cel de-al zecelea sezon «Vocea României». Siguranța angajaților noștri și a concurenților care participă la talent show-uri este prioritară”, anunțau oficialii PRO TV, pentru Paginademedia.ro, în anul 2020.

The post PRO TV a făcut anunțul pe care toți fanii îl așteptau. Ce super-emisiune revine pe post appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă