Prinţul William şi Kate Middleton, anunţ trist despre Lupo, câinele familiei: „Ne va lipsi foarte mult”

3 luni in urmă 18


Prinţul William şi Kate Middleton au anunţat că Lupo, câinele familiei care a fost alături de ei timp de nouă ani, a murit. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Instagram Kensington Royal, informează People.


Prinţul William şi Kate Middleton au scris că iubitul lor câine a murit week-endul trecut. "Foarte trist. în weekendul trecut dragul nostru câine, Lupo, a murit. El a fost în inima familiei noastre în ultimii nouă ani și ne va lipsi foarte mult. - W & C ", au scris cei doi pe Instagram.Fratele lui Kate, James Middleton, cunoscut iubitor de câini, a transmis un mesaj emoţionant.


"A murit Lupo, câinele iubit al surorii mele Catherine și al familiei sale. Nimic nu te poate pregăti vreodată pentru pierderea unui câine. Pentru cei care nu au avut niciodată un câine ar putea fi greu să înțeleagă pierderea. Cu toate acestea, pentru cei care au iubit un câine știți adevărul: un câine nu este doar un animal de companie, este un membru al familiei, cel mai bun prieten, un tovarăș loial, un profesor și un terapeut", a scris James Middleton.


Lupo, cockerul spaniol, a ajuns la William și Kate în 2012, cu aproximativ un an înainte de nașterea primului lor fiu, prințul George.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă