Prințul moștenitor al Arabiei Saudite încearcă marea cu degetul! Titularul Barcelonei pentru care a pregătit o ofertă uriașă

4 săptămâni in urmă 19

  • Liga 1: Mioveni - UTA Arad, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: U Craiova 1948 - Sepsi, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

Echipa de pe St. James' Park a fost refuzată, pe rând, de mai mulți antrenori de top, dar ar fi ajuns recent la un acord de principiu cu Eddie Howe pentru preluarea băncii tehnice.

Prințul moștenitor al Arabiei Saudite încearcă marea cu degetul! Titularul Barcelonei pentru care a pregătit o ofertă uriașă

Dacă problema antrenorului este aproape rezolvată, mai rămâne ca formația din Anglia să reușească și să cumpere fotbaliști pe măsura noilor obiective. 

În acest sens, prințul moștenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, continuă să caute prima mare lovitură. Conform celor de la ESPN, cea mai nouă variantă este Marc-Andre ter Stegen.

Noul patron al "coțofenelor" ar urma să facă o ofertă de 55 de milioane de euro Barcelonei, pentru a-i convinge să renunțe la serviciile sale. Oficialul se bazează pe faptul că formația catalană trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar și are, astfel, nevoie urgentă de bani. 

Manaus, Brazilia, locul unde orașul și jungla coexistă. Vezi Jungla urbană: Manaus la 22:50 pe Digi Animal World, în Digi Online.

Totuși, este greu de crezut că gruparea de pe Camp Nou îi va da drumul lui ter Stegen, chiar și în aceste condiții. Neamțul este om de bază la echipă și unul dintre titularii incontestabili din ultimii ani, indiferent de antrenor.

  • Marc-Andre ter Stegen mai are contract cu Barcelona până în vara anului 2025.

Newcastle United îl dorește și pe Philippe Coutinho, tot de la Barcelona

"Coțofenele" pregătesc o campanie de transferuri spectaculoasă, iar Philippe Coutinho (29 de ani) este unul dintre cei doriți. Brazilianul Barcelonei este gata de o nouă aventură, după ce a dezamăgit la gruparea de pe Camp Nou, iar catalanii de la Sport scriu că Newcastle este viitoarea destinație a fotbalistului.

Coutinho, care în acest sezon a reușit un gol în 11 partide pentru gruparea blaugrana, este dorit insistent de noua conducere a lui Newcastle. Barcelona nu îl consideră un jucător de bază și vrea să scape de el, în principal din cauza salariului uriaș - 8.6 milioane de euro pe an.

Sursa citată scrie că Philippe Coutinho va merge la Newcastle în iarnă, sub formă de împrumut pentru 6 luni, cu opțiune de transfer definitiv la finalul sezonului.

Etichete: barcelona , newcastle united , ter stegen , mohammed bin salman
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă