Prințul Harry și Meghan Markle au luat tot din Anglia. Gata, nu mai e cale de întoarcere

3 luni in urmă 23

Presa britanică relatează recent de ultima mutare făcută de Prințul Harry și Meghan Markle. Într-o singură noapte, spun cei de la TheSun, au luat tot ce mai aveau în fosta locuință din Frogmore Cottage.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat definitv din Frogmore Cottage

Cei de la TheSun au reușit să afle ce s-a întâmplat într-o singură noapte în fosta locuință a cuplului regal. Prințul Harry și Meghan au predat cheile din Frogmore Cottage prințesei Eugenie, scrie publicația britanică. Într-o singur noapte, toate prețioasele posesii ale foștilor duci de Sussex au fost scoase din Frogmore Cottage în toiul nopții pentru a face loc noului lor chiriaș. Prințesa Eugenie, în vârstă de 30 de ani, și soțul ei Jack Brooksbank s-au mutat în casa renovată cu cinci paturi din Windsor în urmă cu două săptămâni. Reședința rămâne tot a ducilor de Sussex, dar este puțin probabil să mai locuiască acolo ca familie, mia spune TheSun.

”Furgonete de mutare au venit în toiul nopții și au degajat cabana. Cu siguranță nu au vrut să fie văzuți. Golirea casei lor și predarea cheilor este un semn că Harry și Meghan nu intenționează să se mai întoarcă. Se pare că ntenționează să își prelungească șederea în SUA, probabil, în mod permanent.”, au declarat surse apropiate.

Locuința nu a fost pe placul cuplului

Faptul că au decis să scoată tot ce mai rămăsese în vechea locuință nu este o surpriză. Aceleași surse mai spun că celor doi, locuițna din Frogmore Cottage nu le-ar fi plăcut oricum. Și că indiferent care sunt motivele, este bine că au fost de acord cu mutarea prințesei Eugenie. Harry și Meghan au primit cadou locuința din Frogmore din partea Reginei mamă în aprilie 2018, cu o lună înainte de nunta lor. Fostul cuplu regal nu a locuit aici foarte mult,. aceștia locuind adesea la Ivy Cottage din Kensington Palace.

În jurul locuinței din Frogmore au existat câteva controverse, după ce cuplul a decis renovarea acestuia folosind bani din Fondul Suveran. Harry și Meghan au plătit pentru unele accesorii, cu ajutorul Fondului. Au reparat grinzile de tavan și au schimbat și parchetul. Cu aceeași bani au fost instalate băi, ferestre izolate fonic de 50.000 de lire sterline pentru a izola zgomotul făcut de pe Heathrow. Surse mai spun că cei doi ar fi comandat o scară dublă elaborată și o cadă de baie de 5.000 de lire sterline.

În ianuarie, cuplul a anunțat că va demisiona din funcția de regenți, iar pe 1 aprilie au renunțat oficial și s-au mutat în Canada, apoi la conacul din Los Angeles al unui prieten de la Hollywood. Au plătit 11 milioane de lire sterline, ulterior, pentru o nouă casă în Montecito, California, în iulie.

The post Prințul Harry și Meghan Markle au luat tot din Anglia. Gata, nu mai e cale de întoarcere appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă