Prinţul Harry şi Meghan Markle au dezvăluit că s-au simţit izolaţi în familia regală. Ducesa de Sussex: „Nu voiam să mai trăiesc”

1 lună in urmă 2

De Monica Palade.
Publicat: 08.03.2021, 08:22.
Actualizat: 08.03.2021, 08:22

Dezvăluiri în premieră făcute de Prinţul Harry şi Meghan Markle în cadrul interviului realizat de celebra Oprah Winfrey şi difuzat duminică seara de CBS, în Statele Unite. Cei doi au recunoscut că s-au simţit izolaţi în familia regală. Totodată, ducesa de Sussex a mărturisit că a avut chiar şi gânduri suicidale.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au dezvăluit că s-au simţit izolaţi în familia regală. Ducesa de Sussex: „Nu voiam să mai trăiesc”

Getty Images

Fosta actriţă a dezvăluit că existau discuţii în familia regală despre ce culoare va avea primul lor fiu, Archie, şi că s-a luat decizia ca acesta să nu fie prinţ. Ea a refuzat să dezvăluie cine a spus asta, adăugând că acest lucru i-ar afecta foarte mult. Prinţul Harry a adăugat că nu va împărtăşi vreodată acea conversaţie. „La acel moment, a fost ciudat, am fost puţin şocat”.

Gânduri suicidale

Harry a mai afirmat că s-a simţit jignit că nimeni din familia lui nu a condamnat relatările rasiste despre ei din presă.

„Nu voiam să mai trăiesc”, a dezvăluit ducesa lui Oprah. Ea a spus că s-a simţit singură după ce au fost impuse limite legat de ce poate face şi că nu a ieşit luni întregi. Harry a declarat că nu a ştiut ce să facă şi că nici lui nu i-a fost uşor. „Nu aveam la cine să apelez”, a completat prinţul.

Prinţul Harry a spus că a avut o relaţie „chiar bună” cu bunica lui, regina Elizabeth II, însă de suferit a avut relaţia cu tatăl lui, prinţul Charles.

Multă suferinţă

„Mă simt chiar dezamăgit pentru că el a trecut prin ceva asemănător, ştie cum se simte durerea... iar Archie este nepotul lui. Dar, în acelaşi timp, îl voi iubi mereu, însă a fost multă suferinţă şi voi continua să fac una dintre priorităţile mele încercarea de a vindeca acea relaţie”.

Despre prinţul William, fratele său, a spus că se aflau „pe drumuri diferite”.

Prinţul a mai spus că familia lui i-a sistat „efectiv” sprijinul financiar şi, din acest motiv, cuplul a încheiat contracte cu Netflix şi Spotify, pentru a-şi putea permite securitatea. El a adăugat că are banii pe care mama lui, prinţesa Diana, i-a lăsat.

Adevărul despre relaţia cu ducesa de Cambridge

Despre relaţia cu Kate, ducesa de Cambridge şi soţia prinţului William, şi despre scandalul apărut în presă că a făcut-o să plângă într-o dispută despre vestimentaţia copiilor paji de la nunta ei cu Harry, Meghan a spus că „inversul” este adevărat şi că ducesa de Cambridge a cumpărat flori în ideea de a-şi cere iertare.

Cuplul a mai dezvăluit că al doilea copil pe care îl aşteaptă este o fetiţă.

Oprah a întrebat-o pe Meghan dacă, după toate astea, are finalul fericit cu prinţul Harry. „Mai minunat decât orice basm pe care le-aţi citit”.

Meghan a mai dezvăluit că ea şi prinţul Harry s-au căsătorit într-o simplă ceremonie cu trei zile înainte de evenimentul care a fost transmis de televiziunile din întreaga lume.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă