Prințul Harry s-a căsătorit în secret cu Meghan Markle, înainte de ceremonia oficială. Ce a povestit fosta actriță în interviul acordat pentru Oprah Winfrey VIDEO

1 lună in urmă 3

 Profi MediaPrințul Harry și Meghan Markle. Foto: Profi Media

Meghan Markle, ducesă de Sussex, a dezvăluit, într-un interviu difuzat duminică seară de canalul american CBS, că s-a căsătorit cu Prințul Harry în secret.

LUNI, 08 MARTIE 2021, 10:01

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Irina Chirtoc

Căsătoria a avut loc cu trei zile înainte de grandioasa ceremonie oficială urmărită de milioane de persoane din întreaga lume în 2018, a povestit Markle. 

”Cu trei zile înainte de nunta noastră, ne-am căsătorit”, a spus ducesa de Sussex, povestind că şi-au spus ”da” în faţa arhiepiscopului de Canterbury, Justin Welby, înainte de măreaţa ceremonie din 19 mai 2018.

”Nimeni nu ştie. Dar l-am chemat pe arhiepiscop şi i-am spus: +Acest spectacol este pentru lume, dar noi vrem ca uniunea noastră să fie între noi+”, i-a destăinuit ea gazdei sale, Oprah Winfrey, potrivit Agerpres. 

În cadrul aceluiași interviu, fosta actriță americană a denunţat ”o adevărată campanie de denigrare” din partea instituţiei regale şi a spus că nu s-a simţit protejată acolo. Megan Markle a declarat și că a vrut să se sinucidă. Declarația poate fi citită AICI. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă