Prințul Harry dă cărțile pe față. De ce și-a părăsit țara și a renunțat la îndatoririle de moștenitor. „Am spus că este toxic”

1 lună in urmă 2

Prințul Harry spune că presa britanică este motivul pentru care a renunțat la îndatoririle regalePrințul Harry spune că presa britanică este motivul pentru care a renunțat la îndatoririle regale

Prințul Harry, fost moștenitor al Coroanei Britanice, spune că principala cauză pentru care a renunțat la îndatoririle oficiale este presa britanică, despre care spune că îi distrugea sănătatea mintală.

VINERI, 26 FEBRUARIE 2021, 18:49

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Iulian Budușan

Prințul Harry al Marii Britanii a spus că s-a retras de la îndatoririle regale din cauza presei britanice ”toxice” care îi distrugea sănătatea mintală, relatează Hotnews.

”Nu am fugit. A fost un pas înapoi, era un mediu dificil și cred că multă lume a văzut”, a spus Harry într-un interviu cu James Corden, gazda ”Late Late Show” din SUA.

”Știm cu toții cum poate fi presa britanică și îmi distrugea sănătatea mintală, am spus că este toxic. Așa că am făcut ce ar fi făcut orice soț și tată, a trebuit să îmi iau familia de acolo”, a mai spus el.

Harry şi Meghan au renunţat la îndatoririle regale în ianuarie 2020 şi s-au mutat cu Archie în California de Sud pentru a trăi o viaţă mai independentă, departe de atenţia presei britanice.

Meghan şi Harry aşteaptă al doilea copil.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă