Prințul Harry are un nou job. Ducele de Sussex va lucra la o companie de coaching și sănătate mintală

1 lună in urmă 1

Prințul Harry a fost angajat într-o funcție de conducere a companiei BetterUp Inc, un startup din Silicon Valley axat pe coaching și sănătate mintală, a anunțat marți organizația pe site-ul său oficial, potrivit The Independent și The Wall Street Journal.

Activitatea ducelui va fi să pledeze public pe subiecte legate de sănătatea mintală și va fi implicat în deciziile privind strategia companiei și contribuții caritabile.

„Intenționez ca activitatea mea să aibă un impact în viața oamenilor”, a spus prințul Harry. „Coachingul proactiv oferă posibilități nesfârșite de dezvoltare personală și o viață mai bună pe toate planurile”, a mai spus el.

Decele de Sussex, în vârstă de 36 de ani, a vorbit de mai multe ori despre propria pe care a dus-o, în încercarea de a se împăca cu moartea subită a mamei sale. În 1997, când Diana, prințesa de Wales, a murit într-un accident de mașină, Harry avea 12 ani.

Recent, prințul Harry a acceptat să prefațeze, emoționant, o carte dedicată tuturor fetițelor și băieților care și-au pierdut părinții în pandemie, pentru că și el a trecut prin durerea de a-și pierde un părinte în copilărie.

Prințul Harry și soția sa Meghan Markle locuiesc în prezent în California, SUA, după ce s-au retras din postura de membri superiori ai Familiei Regale din Marea Britanie, la începutul lui 2020. Regina le-a retras dreptul de a mai folosi titulatura „regal”, după ce a anunțat că și cea monarhică de „alteță” le este retrasă.

Cuplul are un băiețel în vârstă de un an și nouă luni, iar pe 14 februarie, cei doi au anunțat că așteaptă al doilea copil. În timpul interviului cu Oprah, cuplul a anunțat că bebelușul va fi o fetiță.

Foto: Epa

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă