Prinţul Charles şi-a luat rămas-bun de la tatăl său, prinţul Philip, cu lacrimi în ochi

1 lună in urmă 35

De Andreea Anghel.
Publicat: 17.04.2021, 19:12.
Actualizat: 17.04.2021, 19:18

Lacrimile s-au rostogolit pe obrazul prințului Charles la înmormântarea tatălui său, prințul Philip, în această după-amiază, în timp ce urmărea cu privirea sicriul ducelui de Edinburgh, însoțit de fiii săi, prinții William și Harry.

Regatul Unit şi-a luat adio, astăzi, de la prinţul Philip

Lacrimile s-au rostogolit pe obrazul prințului Charles la înmormântarea tatălui său

Profimedia Images

  • Prinţul Charles şi-a luat rămas-bun de la tatăl său, prinţul Philip, cu lacrimi în ochi
  • Regina Elisabeta a fost şi ea vizibil emoţionată

Regatul Unit şi-a luat adio, astăzi, de la prinţul Philip. Prinţul Charles a fost cu ochii în lacrimi la înmormântarea tatălui său. Acesta a fost profund emoţionat pe toată durata procesiunii. Din cauza restricţiilor impuse de pandemie, nu au putut participa mai mult de 30 de persoane. Toţi cei prezenţi au purtat măşti negre.

Prințul de Wales, în vârstă de 72 de ani, a mers în procesiunea de la castelul Windsor împreună cu membrii seniori ai familiei regale. Acesta a fost alături de frații săi, prinții Edward și Andrew și prințesa Anne, de fiii săi William și Harry, precum și de regii superiori Peter Philips, viceamiralul Tim Lawrence și contele de Snowdon. În spatele lor erau membrii ai gospodăriei lui Philip, iar în fața sicriului erau șefii Serviciilor.

O ceremonie restrânsă, dar plină de emoţie

În Capela St. George, Charles avea lacrimi în ochi înainte de a lua loc lângă soția sa Camilla, ducesa de Cornwall. Pe reverul costumului său negru, prințul de Wales a purtat medalii, printre care: un ordin al meritului, medalia de încoronare, medalia jubileului de argint, medalia jubileului de aur, medalia jubileului de diamant, conform Daily Mail.

Regina a fost şi ea la fel de emoţionată de pierderea celui care i-a stat în dreapta o viaţă întreagă. Aceasta a plecat prima de la capelă, imediat după ce sicriul Prinţului Philip a fost coborât în cripta regală. Alți membri ai familiei regale s-au oprit să discute în afara capelei, după ce au părăsit slujba.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă