Prințesa moștenitoare a Suediei a fost testată pozitiv cu COVID-19 la mai puțin de un an de la prima infectare

2 săptămâni in urmă 21


Prințesa Victoria, în vârstă de 45 de ani, este din nou infectată cu coronavirus după ce în martie 2021 a fost testată pozitiv cu COVID-19 pentru prima dată, relatează AFP și Reuters, potrivit Agerpres.


”Prinţesa moştenitoare, care este vaccinată cu schema completă, are simptome de răceală, dar se simte bine”, au transmis reprezentanții palatului regal printr-un comunicat de presă.


Prințesa Victoria se află în izolare la domiciliu alături de familie.


Este a doua oară în mai puțin de un an când prințesa moștenitoare este diagnosticată cu COVID-19, după ce în luna martie, atât ea, cât și soțul ei, prinţul Daniel, au contractat coronavirusul.


Și părinții prințesei, regele Carl XVI Gustaf şi regina Silvia, au fost testați pozitiv cu COVID-19 la începutul acestei săptămâni.


Regele, în vârstă de 75 de ani, și regina, în vârstă de 78 de ani, care sunt vaccinați cu trei doze de ser anti-COVID, au intrat în izolare.


Suedia se confruntă cu o creștere a cazurilor de infectare cu coronavirus, înregistrând aproape 24.000 de îmbolnăviri noi pe 5 ianuarie, mai mult decât dublu față de vârful din decembrie 2020.


Foto: EPA


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă