Prinţesa Charlène de Monaco, operată în Africa de Sud. Cabinetul prințului Albert II a precizat că durata intervenției este de patru ore

2 luni in urmă 30

Cabinetul prinţului de Monaco Albert II a anunţat că prinţesa Charlène urmează să fie operată, sub anestezie generală, în Africa de Sud.

„Alteţa Sa Prinţesa Charlène va fi supusă astăzi, vineri, 13 august, unei operaţii de patru ore sub anestezie generală”, se arată în comunicat, fără detalii privind locul, ora sau tipul operaţiei.

Serviciul de presă al prinţesei Charlène nu a putut fi contactat pentru informaţii în plus, scrie BFM TV.

„Alteţa Sa, prinţul Albert şi copiii lor, prinţul moştenitor Jacques şi prinţesa Gabriella i se vor alătura în perioada de convalescenţă”, adaugă comunicatul, fără a preciza datele.

Recent, presa internaţională (Hola! în Spania, dar şi Bunte în Germania sau Paris-Match în Franţa) au relansat speculaţii cu privire la divorţul sau separarea cuplului princiar, zvonuri alimentate de absenţa prelungită a prinţesei Charlène.


Ea se află de mai multe luni în Africa de Sud, ţara de origine, oficial în convalescenţă după o infecţie a căilor respiratorii, dar ar căuta o casă acolo, potrivit Bunte.

Fostă înotătoare, Charlene Lynette Wittstock, născută în 1978, este soţia prinţului de Monaco din 2011. Cei 10 ani de căsnicie nu au fost sărbătoriţi luna trecută în Principat din cauza absenţei prinţesei.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă