Prințesa Charlene, apariție elegantă la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

1 săptămână in urmă 19

Prințesa Charlene și Prințul Albert au participat ieri la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, ce a avut loc la Westminster Abbey. Cum aparițiile sale au fost extrem de rare în ultima perioadă, Charlene a reușit să atragă atenția tuturor celor prezenți la funeraliile Reginei.

Pentru ceremonie, aceasta a ales să poarte o rochie neagră, lungă, pe care a accesorizat-o cu o tocă cu voal și o poșetă neagră. Soțul său, Prințul Albert, a purtat, în schimb, uniforma militară.

Recent, acesta l-a felicitat pe regele Charles al III-lea pentru urcarea pe tronul Marii Britanii.

Prințesa și cu mine vă dorim mult succes în conducerea poporului Regatului Unit și a națiunilor care fac parte din Commonwealth. Sunt încrezător că sub domnia voastră pacea și stabilitatea vor continua să prospere. Aștept cu nerăbdare să văd că munca importantă pe care ați realizat-o de-a lungul vieții va înflori și mai mult în anii următori.

Prințul Albert

Printesa Charlene s-a întors în Monaco la începutul lunii martie, după ce a petrecut patru luni într-o clinică din Elveția, unde a primit un tratament specializat pentru oboseală extremă. În urmă cu câteva luni, aceasta a vorbit pentru prima oară despre starea sa de sănătate și despre procesul de recuperare, pe care l-a descris ca fiind unul „lung, dificil și dureros.”

Când m-am întors în principat, mi-am canalizat toată energia asupra copiilor mei, soțului meu și asupra stării mele de sănătate, fiindcă acestea sunt prioritățile mele. Starea mea de sănătate este încă fragilă și nu vreau să mă grăbesc. A fost un drum lung, dificil și dureros. Azi mă simt mai calmă..

Prințesa Charlene de Monaco, pentru Monaco Matin

În 2021, Prințesa Charlene de Monaco a stat mai mult în Africa de Sud. Deși presa tabloidă a susținut constant că plecarea ei din Monaco ar fi avut legătură cu infidelitatea Prințului Albert de Monaco, sursele de la palat au pus absența îndelungată pe seama unei infecții grave ale urechii, nasului și gâtului, care a necesitat multiple operații.

Prințesa Charlene, apariție elegantă la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

O sursă apropiată a declarat că Prințesa Charlene de Monaco „nu a putut consuma mâncare solidă în ultimele șase luni din cauza tuturor intervențiilor medicale pe care le-a suferit. A putut să se hrănească doar cu lichide cu ajutorul unui pai, așa că a pierdut aproape jumătate din greutatea pe care o avea.”
Potrivit sursei, Prințesa Charlene de Monaco „nu suferă de o problemă gravă de sănătate mintală.”

„E obosită din cauza celor șase luni de operații și a incapacității de a se hrăni cum trebuie. Și i-a fost extrem de dor de copiii ei și de soțul său în toată această perioadă în care a fost nevoită să rămână în Africa de Sud.”

Foto: Profimedia

ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL ELLE.RO

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă