Prins cu minciuna?! Imaginile care dau peste cap varianta lui Novak Djokovic

1 săptămână in urmă 20

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 ianuarie 2022, 22:22 / Actualizat sambata, 08 ianuarie 2022 22:47

Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP) a participat, fără mască, la un eveniment public pe 17 decembrie. Sârbul atestă că pe 16 decembrie el a fost testat pozitiv la COVID-19 și din acest motiv dorește să fie scutit de la vaccinare în vederea participării la Australian Open.

În apărarea sârbului, avocații lui susțin că pe 16 decembrie Nole a fost testat pozitiv la coronavirus, astfel că i se cuvine o scutire de la vaccinare. 

Djokovic nu e singurul! 10 sportivi celebri care au refuzat vaccinarea » Alte două exemple din tenis

VACCINARE

Djokovic nu e singurul! 10 sportivi celebri care au refuzat vaccinarea » Alte două exemple din tenis

Novak Djokovic, prins cu minciuna?

Oamenii care îl apără pe Novak Djokovic au trimis un document de 35 de pagini Curții Federale din Australia, care va judeca luni cazul sportivului. „Data primului test pozitiv la COVID, 16 decembrie 2021”, au precizat, printre altele, avocații lui Djokovic.

Însă data testului pozitiv al lui Nole de la mijlocul lunii decembrie ar complica, în realitate, mai mult situația liderului mondial. Djokovic a participat la un eveniment public pe 17 decembrie, la o zi după ce susține că a fost testat pozitiv. 

Atunci, Djokovic a premiat cei mai buni tineri tenismeni din Serbia în cadrul unui gale organizate de Federația de la Belgrad. Djokovic, juniorii prezenți și oficialii Federației nici măcar nu purtau mască de protecție.

NOVAK ĐOKOVIĆ URUČIO PEHARE NAJBOLJIM TAKMIČARIMA TENISKOG SAVEZA BEOGRADA ZA 2021. GODINU Teniski savez Beograda danas...

Posted by Teniski savez Srbije on Friday, December 17, 2021

Citește mai multe știri despre Novak Djokovic:

Kyrgios, speriat de Djokovic: „Nu vreau să îmi iasă în cale!”

Mats Wilander, verdict clar în cazul lui Djokovic: „Asta arată lumii cine este el de fapt”

Playtech: BOMBĂ! S-a aflat cine este ADEVĂRATUL iubit al Anamariei Prodan. Veste ireală, l-a uitat imediat pe Reghecampf


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă