Principalul vinovat pentru despărțirea lui Messi de Barcelona: ”O să aibă viață grea!” + ”Umtiti, următorul star?”

2 luni in urmă 35

  • Liga 1: Voluntari - Academica Clinceni, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Farul, vineri, 21:30, Digi Sport 1

La câteva zeci de ore după ce Messi a semnat cu PSG, catalanii încă plâng după ”extraterestrul” care le-a adus numeroase satisfacții și trofee. Craioveanu, un cunoscător al fotbalului spaniol, consideră că președintele Barcelonei, Juan Laporta, este principalul vinovat pentru plecarea decarului de pe Camp Nou.

Gică Craioveanu, despre plecarea lui Leo Messi de la Barcelona: ”Lumea nu o să-l ierte pe Laporta! Pe cine va vinde drept vedetă? pe Umtiti?”

Fostul internațional român spune că Barcelona va pierde sute de milioane de euro după despărțirea de Leo Messi.

"Președintele Ligii, Tebas, a spus că Messi putea să fie înregistrat. Este declarația lui Tebas! Ei au încercat până în ultima zi să-l țină pe Messi, dar nu s-a putut. O mare vină o are și Laporta, lumea nu o să-l ierte la Barcelona. Ați văzut cum l-au huiduit pe Griezmann, o să aibă viață grea Laporta.

Messi a greșit și el, putea să renunțe la o anumită sumă. Tatăl lui Messi a dus negocierile, e mai mult decât vom afla vreodată, este un caz foarte special. Eu cred că Laporta e 75% vinovat pentru plecarea lui Messi. Este rușinos pentru Liga Profesionistă din Spania, vor pierde câteva sute de milioane după plecarea lui Messi.

Mă refer aici la televiziuni și sponsori, se vor duce în cap! Pe cine va vinde Barcelona drept vedetă? Pe Umtiti? Este o pierdere de sute de milioane și pentru Barcelona. Nu cred că Messi a ales cu inima, a ales cu mintea. Este o schimbare drastică în viața lui și a familiei", a spus Gică Craioveanu, în cadrul emisiunii Fotbal European, în direct la Digi Sport.

Etichete: leo messi , fc barcelona , gica craioveanu , juan laporta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă