Prin ce a trecut Gina Pistol înainte de a rămâne însărcinată. „Numai eu știu ce era în sufletul meu”

1 lună in urmă 21


Gina Pistol a născut o fetiță perfect sănătoasă pe 9 martie. Josephine are aproximativ șase luni, crește pe zi ce trece după cum se poate vedea chiar în imaginile pe care părinții ei le postează în mediul online. Acum, într-un clip postat pe Internet, prezentatoarea de la Antena 1 le-a povestit urmăritoarelor ei prin ce a trecut înainte de a rămâne însărcinată.


Vedeta a dezvăluit că la un control medical a aflat că existau șanse foarte mici ca ea să rămână însărcinată.


„Viața mea a fost un șir nesfârșit de întrebări care duceau în aceeași direcție, „Când o să ai și tu un copil?”, „Când ai de gând să faci și tu un copil?”, „De ce nu ai un copil la vârsta asta?”, întrebarea asta mi se pare că este prea intruzivă pentru o femeie pentru că nu ști prin ce trece femeia respectivă.


După ce am aflat în urma unui control de rutină că am șanse foarte mici să rămân însărcinată, adică undeva la 0,1, această întrebare îmi tulbura liniștea ce oricum încercam să o mențin cu greu în sufletul meu și de fiecare dată îmi puneam pe chip zâmbetul social și răspundeam când o să fiu pregătită, când o să fie, dar numai eu știu ce era în sufletul meu.”, a spus Gina Pistol pe internet.De curând, Gina Pistol a explicat și de ce nu a publicat nicio imagine în care fetiței sale să i se vadă fața.


„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă ce bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a spus Gina Pistol pe Instagram.


Astfel că fanii se întreabă cu cine seamănă micuța. Gina Pistol, partenera lui Smiley, a încercat să răspundă la această întrebare. „Voi încerca să vă răspund la întrebarea «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine”, a mai spus Gina.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă