Primul transfer plănuit de Laporta în noul ”mandat” la Barcelona! S-a întâlnit deja cu agenții jucătorului

1 lună in urmă 6

Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Serie A: Inter - Atalanta, 21:45, luni, Digi Sport 2

Pini Zahavi și Fali Ramadani, agenții lui David Alaba, s-au întâlnit deja cu Laporta în cursul săptămânii trecute în Barcelona. Fundașul austriac, care a intrat în ultimele luni de contract cu Bayern Munchen, este pe placul lui Laporta, mai ales că poate juca atât pe postul de fundaș central, cât și în flancul stâng al apărării, notează AS.com.

Transferul lui Alaba nu va fi ușor de realizat, chiar dacă acesta va fi liber de contract. Pe fir sunt și cluburi precum Real Madrid, Manchester City sau PSG, și ele interesate de internaționalul austriac.

Anunțul lui Laporta despre Leo Messi, imediat după ce a câștigat alegerile de la Barcelona

Înainte de alegeri, Laporta spunea într-un interviu că el este singura persoană care îl poate convinge pe Messi să rămână.

"Văzându-l pe Messi, cel mai bun jucător al lumii, votând alături de fiul său m-a emoționat și mi-a demonstrat că iubește Barca. Johan (n.r - Cruyff) i-ar fi spus să rămână, cu siguranță. Când pleci de aici, trebuie să pleci pe ușa din față. Propunerea mea va exista, dar va depinde de el. Nu banii vor fi cei mai importanți.

După ce voi vorbi și cu restul angajaților, îl voi suna pe Messi. Dacă îl voi convinge? Depinde de el. Eu voi face tot ce pot în condițiile economice actuale", a declarat Joan Laporta, după ce a câștigat alegerile, citat de Mundo Deportivo.

Etichete: barcelona , joan laporta , david alaba
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă