Primul transfer al lui Mario Nicolae la Dinamo: Vine un mijlocaș antrenat de Guus Hiddink! Cine e Gevaro Nepomuceno | EXCLUSIV

1 lună in urmă 4

Gevaro Nepomuceno (28 de ani) este primul jucător pe care managerul sportiv de la Dinamo îl aduce în „Ștefan cel Mare”. Acesta va sta o perioadă în probe, iar dacă Ionel Gane va fi mulțumit, mijlocașul de bandă va semna cu roș-albii.

Dinamo suferă serios din cauza lui Pablo Cortacero, dar suporterii nu lasă clubul să moară! PCH prin programul DDB adună constant bani pentru echipă, plătește deplasările și chiar salariile jucătorilor.

Adus de suporteri în „Ștefan cel Mare”, managerul sportiv Mario Nicolae a început deja treaba și încearcă să reconstruiască trupa pregătită de Jerry Gane, după ce mai mulți jucători au plecat din cauza restanțelor salariale. Este vorba despre Gevaro Nepomuceno, internațional din Curacao. Nepomuceno a jucat ultima oară pentru FC Halifax în liga a cincea din Anglia și este liber de contract.

El a mai colaborat cu Nicolae la Petrolul în sezonul 2014 – 2015. Conform surselor ProSport, fostul director sportiv al „upilor galbeni” l-a propus pe mijlocașul de bandă, iar boardul DDB a hotărât ca acesta să vină în probe. Astfel, suporterii vor să se asigure că Dinamo nu va mai fi păcălită și obligată să plătească salarii unor fotbaliști care nu ajută echipa.

Nepomuceno poate activa atât pe flancul stâng, cât și în dreapta liniei mediene și e cotat de siteurile de specialitate la 275.000 de euro. La echipa națională a statului Curacao a fost sub comanda celebrului antrenor Guus Hiddink. Gevaro a bifat 44 de meciuri pentru țara sa și a înscris opt goluri.

Ce spunea Mario Nicolae despre transferurile la Dinamo: „Vrem să aducem jucători, dar nu vine nimeni”

Nepomuceno e o adevărată lovitură pentru Dinamo în condițiile în care jucătorii străini evitau să semneze cu roș-albii din cauza situației financiare dezastruoasă: „Dinamo a ajuns în AS şi în Marca pentru faptul că e rău-platnică. Va fi o muncă titanică, dar sunt sigur că putem să mergem înainte”.

 

 

The post Primul transfer al lui Mario Nicolae la Dinamo: Vine un mijlocaș antrenat de Guus Hiddink! Cine e Gevaro Nepomuceno | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă