Primul spaniol care vorbește despre ce se întâmplă la Dinamo. Juan Camara: ”E singurul obiectiv”

2 months ago 2

PSG - Metz (miercuri, ora 22:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

”Colonia” iberică din ”Ștefan cel Mare” a mai primit astăzi un membru. René Román Hinojo (36 de ani) a fost prezentat oficial.

Juan Camara: ”Încercăm să facem tot ce putem împreună”

”Noi, jucătorii străini care am venit aici, vrem să ajutăm clubul. Vrem să ajutăm la formarea unui proiect puternic și să facem tot ce putem pentru el. E singurul obiectiv.

Nu există energie negativă, suntem motivați, pozitivi, suntem 100%. În final, ce vrem este să facem clubul mare din nou, indiferent că suntem din Spania, România sau din altă parte.

Da, faptul că antrenorul Contra vorbește spaniolă ne ajută mult pe noi, cei veniți din Spania. Dar pe teren, uiți puțin de limbă, încercăm să facem tot ce putem împreună.

N-am învățat încă română, decât puțin: 'Da'. Dar în câteva luni sigur voi vorbi puțin. Vin din Polonia, unde vorbesc o limbă dificilă, dar întotdeauna învăț lucruri”, a spus Juan Camara.

Galerie Foto

Cine este Juan Camara

Juan Camara, fost internațional de juniori al Spaniei, este legitimat din 2018 la Jagiellonia, iar în ultima stagiune a bifat 26 de meciuri oficiale, reușind trei goluri și două pase decisive.

De-a lungul carierei, mijlocașul spaniol a mai evoluat pentru Villarreal, FC Barcelona, Girona, Reus Deportiu și Miedz Legnica, din Polonia.

Noul fotbalist al lui Dinamo are în palmares două meciuri oficiale jucate pentru prima echipă a Barcelonei, ambele în sezonul 2015 - 2016, cu Bayer Leverkusen în Champions League, 1-1, și împotriva Valenciei în Cupa Spaniei, încheiat cu același scor, în care a oferit pasa de gol.

Etichete: dinamo , cosmin contra , juan camara
Read Entire Article
Powered By Seo Tools