Primul răspuns al Federației în cazul Mirel Rădoi. Când se încheie contractul selecționerului și cum poate fi prelungit

4 zile in urmă 18

Marti, 12 Octombrie 2021, ora 16:49

75 citiri

Primul răspuns al Federației în cazul Mirel Rădoi. Când se încheie contractul selecționerului și cum poate fi prelungit

Având in vedere declaraţiile pe care selecţionerul Mirel Rădoi le-a făcut la finalul meciului cu Armenia, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a făcut mai multe precizări.

”Mirel Rădoi este selecţionerul României până la finalul preliminariilor pentru Campionatul Mondial, iar contractul poate fi prelungit cu acordul ambelor părţi. Federaţia Română de Fotbal a avut încredere pe tot parcursul acestui mandat că putem împreună cu Mirel Rădoi să reconstruim echipa naţională.

Performanţa României U21, calificarea la Jocurile Olimpice şi actualele rezultate ale primei reprezentantive confirmă că suntem într-un moment important al unui proces început în urmă cu câţiva ani. În continuare avem încredere că Echipa Naţională se poate califica la turneul final şi ne dorim ca Mirel Rădoi să fie alături de Echipa Naţională şi la jocurile de baraj, unde vom ajunge cu două victorii în luna noiembrie”, a precizat Mihai Stoichiţă, conform frf.ro.

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat, în mod surprinzător, că nu va fi antrenorul echipei naţionale, indiferent dacă aceasta se va califica sau nu la barajul de accedere la Cupa Mondială din 2022, programat în luna martie.

"În momentul de faţă ar trebui să vorbim despre partidele rămase şi nu despre soarta mea. Nu încerc să pun presiune pe conducerea federaţiei să vină cu un contract... Nu vreau să creăm un alt subiect. Oricine, din luna noiembrie încolo, poate fi în faţa dumneavoastră, aşa că orice este posibil. Vreţi să mai fiu aici, după ce în tur voiaţi să-mi dau demisia? Mi-e greu să cred că după partida cu Islanda, când voiaţi să plec, acum vreţi să mai rămân la echipa naţională vreo doi ani, să mai staţi cu mine pe aici? Dacă am spus aşa, aşa e.

Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să-şi găsească antrenor. Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea, echipa naţională rămâne în continuare, să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră!", a declarat Rădoi, în timpul conferinţei de presă organizate după meciul cu Armenia.

Citeste si:

Unde vrea să antreneze Mirel Rădoi după plecarea la echipa națională

Mirel Rădoi a luat decizia de a pleca de la echipa națională, după terminarea campaniei de calificare la CM 2022, indiferent de deznodământul acesteia. Fostul internațional...

 ”Mi-e greu să accept”

Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, vineri seară, după meciul cu Germania, pierdut cu scorul de 1-2, că nu poate spune că este mulţumit pentru că tricolorii au condus cu 1-0 şi au fost...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă