Primul pas către Balonul de Aur: Jorginho a primit premiul de Jucătorul Anului din partea UEFA! Ce a declarat italianul

1 lună in urmă 70

  • Liga 1: Voluntari - Chindia, vineri, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: U Craiova 1948 - Farul, vineri, 21:00, Digi Sport 1

În cadrul aceluiași eveniment, UEFA a acordat și mai multe premii individuale, printre care Premiul Președintelui, Jucătorul Sezonului și Jucătorul Anului.

Jorginho a obținut premiul de Jucătorul Anului din partea UEFA

În finala pentru premiul de Jucătorul Anului, alternativa celor de la UEFA pentru Balonul de Aur, s-au aflat Jorginho, Kevin de Bruyne și N'Golo Kante. Mijlocașul italian a fost cel câștigător, întrucât a cucerit în 2021 atât Liga Campionilor cu Chelsea, cât și Campionatul European cu Italia.

"Nu am cuvinte pentru a descrie acest moment. Este ireal pentru mine, deoarece am muncit din greu ca să ajung aici. Mă simt minunat și niciunul dintre aceste lucruri nu s-ar fi întâmplat fără ajutorul oferit de toți de-a lungul anilor. S-a întâmplat datorită tuturor, nu numai mie, deci înseamnă mult.

Vreau doar să le mulțumesc celor care m-au ajutat de-a lungul traseului, chiar și celor care nu au crezut în mine, deoarece m-au motivat să muncesc și mai din greu. Este un sentiment grozav. Sunt foarte fericit și nu vreau decât să mulțumesc tuturor", a declarat Jorginho în momentul înmânării premiului.

Jorginho a vorbit despre posibila câștigare a Balonului de Aur

Mai mult ca sigur, Jorginho se va număra printre finaliștii următoarei ediții a Balonului de Aur, deoarece este membru de bază atât la naționala Italiei, cât și la Chelsea. La finalul Supercupei cu Villarreal, italianul a fost întrebat dacă se gândește la trofeu, mijlocașul mărturisind că e greu să nu o facă, având în vedere că a fost deja propus de mai multe nume mari din fotbal.

"Când se vorbește atât de mult despre asta, în mod natural o iei în considerare", a răspuns Jorginho.

  • 45 de milioane de euro este cota de piață a lui Jorginho, potrivit celor de la Transfermarkt.
  • 8 goluri și 2 pase de gol a reușit Jorginho pentru Chelsea în sezonul trecut, în 43 de meciuri disputate.
Etichete: chelsea , jorginho
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă