Primul om care vrea să plece din proiectul coordonat în secret de Viktor Orban la Sepsi Sf. Gheorghe: e tentat cu un buget uriaș, în inima Moldovei, de o echipă din Liga 2!

1 săptămână in urmă 14

Cornel Șfaițer (56 de ani), dorit în urmă cu un an și de Dinamo în conducerea executivă, va renunța la funcția de manager general al prim-divizionarei Sepsi Sf. Gheorghe.

Noua destinație este CSM Poli Iași, locul 12 în eșalonul secund. Oficialii din Copou l-au dorit și în vara trecută, dar patronul Laszlo Dioszegi nu a fost de acord cu plecarea acestuia de la formația covăsneană.

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat în vara anului trecut, în premieră, în cupele europene.

Primul om care vrea să plece din proiectul coordonat în secret de Viktor Orban la Sepsi Sf. Gheorghe: e tentat cu un buget uriaș, în inima Moldovei, de o echipă din Liga 2!

În ultima perioadă, Cornel Șfaițer a fost curtat insistent de Politehnica Iași, formație pe care o va prelua săptămâna viitoare. Gruparea moldavă este antrenată de Costel Enache.

Municipalitatea ieșeană este dispusă să asigure un buget de 2 milioane de euro în acest an, pentru a pune bazele promovării lui Poli în elită în sezonul viitor, scrie Gsp.

Cornel Șfaițer a contribuit la coordonarea și ascensiunea a trei grupări: Bucovina Suceava, FC Botoșani și Sepsi Sfântu Gheorghe.

Este om de afaceri, dinamovist și membru DDB

Cornel Șfaițer, managerul echipei de fotbal Sepsi Sfântu Gheorghe a împlinit în decembrie 2021, vârsta de 56 de ani. Omul de afaceri este patronul societății Prodalcom, cea care produce Voronskaya.

Pentru cine nu știe Cornel Șfaițer e dinamovist. Fanatic și chiar membru DDB.

„Datorită lui Dudu Georgescu, Florea Dumitrache și Cornel Dinu. Voiam să-i văd. La meciul cu Hamburg am devenit fan 100%. Costel Orac a fost senzațional! În ’88 am făcut o deplasare cu mașina pe o vreme îngrozitoare.

Era 2 decembrie, un 0-0 cu Steaua pe o zăpadă ca-n povești. Nu știam dacă TVR va televiza meciul și n-am vrut să risc, așa că am venit la meci”, a povestit Cornel Șfaițer în urmă cu câțiva ani.

The post Primul om care vrea să plece din proiectul coordonat în secret de Viktor Orban la Sepsi Sf. Gheorghe: e tentat cu un buget uriaș, în inima Moldovei, de o echipă din Liga 2! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă