Primul miting împotriva restricţiilor pentru nevaccinaţi. Oamenii se adună la Piaţa Universităţii

1 lună in urmă 105

Populaţia este chemată la miting de la ora 16.00, prin intermediul unui comunicat. „Sâmbătă 24 iulie, protest anti vaccinare obligatorie în București. Mesajul este clar pentru românii de astăzi : a se face dreptate ,și a ne păstra libertatea data de Dumnezeu, nu este ușor. Este nevoie de multa îndărătnicie și sacrificiu.”La război ies cei viteji” zice Scriptura. Sunt chemați la aceasta luptă, un mănunchi de oameni de elita morală și profesională, paznici de far, iar nu mulțimea lasă,cuminte și manipulată.

Ieșirea noastră în stradă, este o mărturisire de credință că ,nu plecăm capul de bunăvoie in fața ciumei comuniste. Noi creștinii ortodocși, trebuie să ieșim din indiferenta generală,și să luăm atitudine împotriva comuniștilor globaliști care ne vânează sufletul. Sâmbătă sa facem un efort sa mergem cu toții la București. Noi care știm ce se întâmplă,avem datoria de a lua atitudine. Tacerea și inacțiunea in astfel de cazuri, nu are nici-o justificare.Asa sa ne ajute Dumnezeu!”, au transmis organizatorii acestui miting, într-un mesaj pe Facebook.

Citeşte şi Proteste violente anti-lockdown, în Australia. Manifestanţii s-au bătut cu poliţia la Sydney şi Melbourne, s-au făcut arestări VIDEO

Acest miting vine şi în contextul în care vicepremierul Dan Barna a propus mai multe măsuri pentru creşterea numărului de persoane vaccinate, o variantă analizată fiind cea ca persoanele vaccinate să poată merge la mall în weekend, iar cei nevaccinaţi – în timpul săptămânii. De asemenea, autorităţile discută şi introducerea unei tombole în mediul rural, cu premii în utilaje agricole, pentru încurajarea vaccinării.

Dan Barna a fost întrebat, vineri, dacă se discută despre introducerea unor facilităţi pentru cei care se vaccinează sau a unor restricţii pentru cei nevaccinaţi. „Am discutat în şedinţa coaliţiei de săptămâna aceasta acest subiect, au fost prezentate mai multe variante asupra cărora premierul şi-a şi exprimat, pentru o parte din ele, susţinerea. E clar că trebuie să venim cu măsuri, pe modelul celorlalte state europene, de a continua să încurajăm şi să susţinem campania de vaccinare pentru că, într-adevăr, probabil valul 4 va avea un efect de stimul din nou pentru acea parte din populaţie care, deşi nu e împotriva vaccinării, nu s-a dus până acum să se vaccineze, dar în egală măsură sunt două tipuri de măsuri, măsurile de încurajare şi de stimulare, dar şi acele măsuri care am văzut că sunt luate de alte ţări prin care pentru cadre medicale, pentru accesul la anumite servicii neesenţiale, spre exemplu, existenţa vaccinării să fie o condiţionalitate.

De exemplu, mersul la mall în weekend, care nu este un serviciu esenţial, să fie condiţionat de existenţa vaccinării, persoanele vaccinate să poată să meargă la mall în weekend, ceilalţi în timpul săptămânii”, a spus Dan Barna.

Citeşte şi Proteste masive în Grecia, bătaie cu poliţia. Mii de oameni au ieşit în stradă, împotriva vaccinării obligatorii a îngrijitorilor FOTO

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă