Primul mesaj al lui Edi Iordănescu, antrenorul de la FCSB, aflat în izolare. „Nu am vorbit cu nimeni”

1 săptămână in urmă 8

Edi Iordănescu, antrenorul de la FCSB, a postat primul mesaj pe rețelele sociale după intrarea în izolare, asta după ce s-a infectat cu Covid-19.

Despre tânărul tehnician se zvonește că ar fi o variantă și pentru echipa națională după ce Mirel Rădoi a anunțat că pleacă înainte de barajul pentru Cupa Mondială 2022.

Edi Iordănescu spune despre aceste informații că sunt simple speculații.

Primul mesaj al lui Edi Iordănescu, antrenorul de la FCSB, aflat în izolare. „Nu am vorbit cu nimeni”

Iordănescu va lipsi de la meciul pe care FCSB îl va disputa, sâmbătă, de la ora 20.30, pe teren propriu, la Buzău, cu CS Mioveni, echipă antrenată de Alexandru Pelici, în etapa a 12-a a Ligii I.

„Salut. Ultimele mele declarații vizavi de orice subiect din fotbal au fost făcute cu o zi înaintea partidei România – Armenia si inainte sa fiu depistat cu Covid-19. Incepand de luni m-am izolat. Nu am vorbit cu nimeni din presă și nici nu pot să o fac în perioada următoare.

Îi rog pe reprezentanții mass media să mă înțeleagă și să-mi respecte decizia, iar numele meu să nu mai fie folosit în diferite speculații.

Ne vom auzi/ vedea din nou la prima conferință de presă la care voi putea participa, care va avea loc peste cel puțin două săptămâni si atunci vor avea parte de deschiderea mea totala pt a clarifica orice informatie asa cum am facut de fiecare data.

Am incredere neconditionata in colegii mei care se ocupa de echipa, am incredere totala in baieti, in profesionalismul lor si valoarea lor si fac apel la suporterii noștri sa mearga in numar cat mai mare la meci indiferent ca sunt din Buzau, ca vin din Bucuresti sau alte zone.

Echipa are nevoie mare de sprijinul vostru !! 🔴🔵 Sanatate maxima tuturor”, a postat Edi Iordănescu pe contul personal de Facebook.

The post Primul mesaj al lui Edi Iordănescu, antrenorul de la FCSB, aflat în izolare. „Nu am vorbit cu nimeni” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă