Primul fotbalist ofertat de CFR: ”A venit plângând că vrea să plece la Cluj!”. Ce a urmat

3 săptămâni in urmă 31

  • La Liga: Villarreal - Levante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Cadiz - Sevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

Primul fotbalist pe care l-au vrut ardelenii este Alexandru Ișfan, mijlocașul central de 21 de ani de la FC Argeș, în schimbul căruia voiau să achite 300.000 de euro, dar și să le ofere piteștenilor unii dintre jucătorii care nu mai intră în planurile lui Dan Petrescu.

Alexandru Ișfan, primul fotbalist ofertat de CFR Cluj

Alexandru Ișfan s-a arătat imediat interesat să plece la Cluj, motiv pentru care a mers la primarul din Pitești, Cristian Gentea, care decide și la clubul FC Argeș, pentru a-i cere să-i permită să meargă la CFR.

Edilul din Pitești a dezvăluit că Alexandru Ișfan a venit chiar ”plângând” la primărie, dar s-a lovit de refuzul lui Cristian Gentea.

Nu am fost de acord cu transferul. A venit jucătorul plângând pe la primărie, că vrea să plece la CFR Cluj. I-am zis că poate pleca dacă vin la schimb Petrila și Costache.

Ișfan mai are mult de jucat până poate face pasul la un nivel superior. S-ar fi dus la CFR și n-ar fi prins echipa, ca alții.

Nu putem să cedăm atât de ușor jucătorii. N-am fost de acord din prima clipă, chiar dacă cei de la CFR ne ofereau o sumă frumoasă de bani. Mai important e să ținem de jucători”, a declarat Cristian Genea, potrivit GSP.ro.

FC Argeș i-a mărit salariul lui Alexandru Ișfan și l-a convins să rămână

Alexandru Ișfan a fost convins, în cele din urmă, să rămână la FC Argeș după ce i-a fost mărit salariul.

După mai multe discuții, ne-am înțeles, am semnat un act adițional de mărire a salariului. Avea un salariu mic, ce-i drept, dar e și un jucător tânăr. Mai are doi ani și jumătate contract cu noi. Acum e mulțumit, cel puțin asta ne spune”, a anunțat Cristian Gentea.

Jucător eligibil pentru regula U21, Alexandru Ișfan a fost adus de FC Argeș în urmă cu jumătate de an, de la CS Mioveni. În acest sezon, mijlocașul a evoluat în 22 de partide pentru piteșteni și a marcat de două ori. 

Etichete: transferuri cfr cluj , cristian gentea , alexandru isfan

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă