Primul fotbalist de la Universitatea Craiova depistat cu COVID-19! Stephan Drăghici, pozitiv la ultimul test | EXCLUSIV

5 luni in urmă 21

Primul jucător de la echipa mare a Universităţii Craiova care este infectat cu COVID 19 este Stephan Drăghici. Mijlocaşul de 22 de ani readus recent de la Gaz Metan Mediaş a fost descoperit pozitiv la testul de coronavirus.

El era accidentat şi se pregătea separat de restul colegilor. Drăghici a evoluat în sezonul trecut sub formă de împrumut la Gaz Metan Mediaş, dar mai are încă doi ani de contract cu gruparea din Bănie, care l-a transferat în 2016, pentru 100.000 de euro, de la Ardealul Cluj, iar între timp l-a mai împrumutat la Sepsi şi la Juventus Bucureşti.

Încă două cazuri de coronavirus la Universitatea Craiova au fost confirmate miercuri seara. Este vorba de fiziokinetoterapeutul Ovidiu Blendea (40 de ani), poreclit „Bamse”, care face parte de aproape un deceniu şi din staff-ul echipei naţionale a României. Al doilea infectat este tot din rândul staff-ului, tot un kinetoterapeut, Radu Rinderiu.

Probleme cu COVID-19 la Craiova

Universitatea Craiova s-a confruntat cu multe probleme în ultima perioadă, provocate de infectările cu coronavius. Aproape întreaga conducere a clubului din Bănie a fost infectată cu COVID 19, în urma deplasării la Tbilisi, pentru meciul din Europa League cu Lokomotiv.

Preşedintele Sorin Cârţu şi managerul general Marcel Popescu au fost externaţi, dar încă se află în autoizolare. În acest timp, managerul executiv Ovidiu Costeşin se află în continuare în spital, însă starea sa este stabilă. Totodată, finanţatorul Mihai Rotaru s-a confruntat cu probleme serioase, dar şi în cazul său lucrurile stau mai bine acum, chiar dacă încă se află la terapie intensivă, sub supraveghere atentă.

De la Universitatea Craiova, au mai fost infectaţi cu coronavirus: antrenorul Cristiano Bergodi, antrenorul secund Gigi Ciurea, team-managerul Lucian Pretorian şi preparatorul fizic Cornel Blejan. Aceştia s-au vindecat între timp şi şi-au reluat activitatea la clubul craiovean.

The post Primul fotbalist de la Universitatea Craiova depistat cu COVID-19! Stephan Drăghici, pozitiv la ultimul test | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă