Primul fotbalist cerut de Edi Iordănescu și rezolvat de Gigi Becali! Și-ar fi dat deja acordul să vină la FCSB

1 lună in urmă 28

  • Media: Liga Digisport, joi, 16:15, Digi Sport 1

  • Liga 2: SSU Poli Timișoara - Poli Iași, joi, 20:00, Digi Sport 1

Finanțatorul roș-albaștrilor l-a vrut pe Hervin Ongenda, de la FC Botoșani, numai că aducerea francezului pare complicată în acest moment. Despre jucătorii doriți de Edi Iordănescu a evitat să dea prea multe detalii. A pomenit doar numele lui Claudiu Keșeru.

Valentin Gheorghe ar fi ca și acontat de FCSB. Edi Iordănescu l-ar fi cerut pe mijlocaș

Se pare că unul dintre fotbaliștii pe care-i vrea actualul antrenor al vicecampioanei este Valentin Gheorghe (24 de ani), aflat acum la Astra. Iordănescu jr îl știe foarte bine pe mijlocașul de bandă, pe care l-a mai antrenat la Giurgiu și crede că acesta poate fi și un concurent serios pentru Coman, dar și o soluție în momente de criză.

Valentin Gheorghe, care negociază de ceva timp despărțirea de Astra, așa cum digisport.ro te-a informat deja, și-ar fi dat deja acordul pentru a semna cu FCSB, susține prosport.ro, astfel că sunt șansa ca mutarea să se parafeze.

Valentin Gheorghe pleacă de la Astra: "Îmi doresc să plec, să am continuitate"

Mijlocașul Valentin Gheorghe va pleca de la Astra în această perioadă de mercato. Internațional U23 la JO 2020 pentru România, Gheorghe este dorit atât de cluburi din Liga 1, cât și de echipe din străinătate:

Hai în Digi Online să vezi care sunt capriciile și ciudatele dorințe pe care le au miliardarii. Azi de la 20:10, numai pe Digi Life!

"Sper să rămân cât mai puțin la Astra. Deocamdată sunt bine, mă antrenez, iar conducerea mi-a promis că în cel mai scurt timp voi putea să plec. Ieri am vorbit cu cineva din club, mi-au promis că în zilele următoare vor accepta o ofertă venită la club.

Am transmis conducerii că nu sunt fericit în acest moment, sper să mă lase să joc în Liga 1 sau în străinătate. Cum am spus, există promisiuni că în zilele următoare vor accepta o ofertă, care va fi cea mai bună pentru ei.

Eu îmi doresc foarte mult să plec, să am continuitate, să rămân pe drumul cel bun. În ultimii doi ani am fost golgheterul Astrei și vreau mai mult acum", a spus Valentin Gheorghe, în cadrul emisiunii Liga Digisport.

VIDEO cu Valentin Gheorghe, despre oferte, la Digi Sport

Etichete: edi iordanescu , gigi becali , transferuri fcsb , valentin gheorghe , valentin gheprghe fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă