Primul fiasco al ministrului Eduard Novak: a fost anulat evenimentul de inaugurare al stadionului Arcul de Triumf

1 lună in urmă 1

Ministerul Tineretului și Sportului anunțase pentru astăzi o nouă inaugurare a stadionului Arcul de Triumf la care să participe și actualul ministru al Sportului Eduard Novak, deși arena a mai fost inaugurată o dată de fostul prim-ministru Ludovic Orban. Evenimentul de astăzi a fost anulat în ultimul moment.

Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, a făcut tot posibilul pentru a putea organiza o nouă inaugurare la care să participe și el, însă din cauza pandemiei de coronavirus evenimentul a fost anulat pentru un moment și, cel mai probabil, nu va mai avea loc.

Televiziunea publică urma să transmită live evenimentul în care ministrul Eduard Novak inaugura stadionul, care a fost deja inaugurat! La inaugurarea precedentă au fost prezenți prim ministrul Ludovic Orban, consilierul său Gică Popescu, și Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Stadion de 24 de milioane de euro!

Stadionul din nordul Bucureștiului are o capacitate de 8.207 locuri, iar pe lângă terenul de fotbal, complexul va mai cuprinde și spații urbane exterioare, o parcare subterană, un centru pentru recuperarea sportivilor cu cameră hiperbară pentru terapia cu oxigen, aparatură medicală specifică de recuperare, piscină, saună, sală de conferință și zonă VIP.

Costul lucrărilor a fost de 24 de milioane de euro

Aici s-au format majoritatea generațiilor de jucători ai naționalei, aici au evoluat, au performat și au calificat naționala la competițiile majore importante. Nu pot să spun ce simt când calc pe acest stadion – Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby

The post Primul fiasco al ministrului Eduard Novak: a fost anulat evenimentul de inaugurare al stadionului Arcul de Triumf appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă