Primul deputat liberal care părăsește PNL după demisia lui Ludovic Orban: „Rămân consecvent în ceea ce am declarat”

1 săptămână in urmă 19

Luni, 22 Noiembrie 2021, ora 14:12

237 citiri

Deputatul PNL Alexandru Kocsis a declarat înaintea negocierilor din ultima săptămână că va demisiona din partid dacă liberalii vor încheia alianța de guvernare cu PSD.

„Rămân consecvent în ceea ce am declarat: mâine îmi voi depune demisia din PNL. Tocmai am vorbit și cu domnul Orban și a rămas să ne vedem toți cei 17 colegi și să discutăm pasul următor”, a declarat deputatul Alexandru Kocsis pentru „Ziarul de Iași”.

Parlamentarul a făcut referire la colegii liberali care au demisionat din grupul parlamentar al PNL la sfârșitul lunii octombrie și și-au arătat susținerea pentru Ludovic Orban. Potrivit lui Kocsis, „probabil” și aceștia vor demisiona inclusiv din partid.

Fostul șef al PNL, Ludovic Orban, a anunțat luni, 22 noiembrie, că demisionează din partid.

Citeste si:

Ludovic Orban anunță intrarea în opoziție alături de USR. „Vor încerca să controleze toate televiziunile, toate instituțiile de stat”

Ludovic Orban a declarat duminică, 14 noiembrie, că partidul pe care îl creează se va poziționa în opoziție față de coaliția PSD-PNL-UDMR. Acesta a subliniat că noua coaliție, pe care o...

Orban îl acuză pe Florin Cîțu că își dorește premier de la PSD doar pentru a rămâne cel mai puternic om din PNL

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, a declarat duminică, 14 noiembrie, că actualul lider al liberalilor Florin Cîțu își dorește un premier social-democrat. ”După părerea mea,...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă