Primul ”aparat” pe care s-a urcat Larisa Iordache după drama de la Jocurile Olimpice FOTO

2 luni in urmă 16

Gimnasta Larisa Iordache (25 de ani), care n-a putut concura în finala la bârnă de la JO 2020 din cauza unei accidentări, a postat o fotografie impresionantă pe Instagram înainte de a reveni în țară.

”După o lună și o săptămână voi ajunge acasă. Am fost cu lacrimi în ochi aici, dar cu capul sus”, a scris gimnasta într-un mesaj mai lung, anticipând călătoria de 22 de ore în urma căreia își va revedea familia.

Pentru a-și lua ”la revedere” de la Tokyo, Larisa s-a pozat într-o postură inedită, urcându-se pe unul dintre cele cinci cercuri olimpice plasate în satul sportivilor prezenți la Olimpiada din Japonia.

Larisa Iordache, notată cu 14.133 în calificările la bârnă, a fost nevoită să facă pauză câteva zile după ce a suferit o entorsă la metatarsienele piciorului stâng la aterizare. A anunţat ulterior că va concura în finală, însă marţi a fost nevoită să renunţe din cauza durerilor insuportabile.

Citeste si:

"Larisa Iordache a căzut din picioare de durere!” Maria Holbură povestește momentele de groază de la Jocurile Olimpice

Americanca Simone Biles s-a retras din 5 finale la Jocurile Olimpice, dar ar putea să concureze împotriva Larisei Iordache la bârnă

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă