Primul antrenament din 2022 pentru Dinamo! Ce jucători s-au prezentat la vizita medicală de la INMS

3 săptămâni in urmă 9

Jucătorii lui Dinamo vor efectua primul antrenament din 2022 azi, ora 17.00, la baza sportivă de la Săftica, dar înainte s-au prezentat la INMS pentru a efectua vizita medicală.

Miercuri, 5 ianuarie, fotbaliștii lui Dinamo au efectuat vizita medicală, iar de la 17.00 se vor prezenta la baza sportivă de la Săftica pentru a susține primul antrenament sub comanda lui Flavius Stoican.

Nu mai puțin de 23 de jucători s-au prezentat la Institutul Național de Medicină Sportivă din București pentru vizita medicală, iar din lot au lipsit Mihai Neicuțescu și Andre Pinto. Primul și-a reziliat miercuri dimineață înțelegerea cu gruparea „câinilor”, în timp ce portughezul are șanse mici să rămână la Dinamo.

Ce jucători de la Dinamo s-au prezentat la vizita medicală de la INMS

La vizita medicală susținută de Dinamo la INMS nu s-a prezentat nici fundașul Răzvan Patriche (35 de ani). Fostul căpitan al formației Academica Clinceni nu s-a alăturat deocamdată lotului condus de Flavius Stoican.

Dinamo se află printre echipele din Liga 1 care rămân în România pentru a susține pregătirea din această iarnă. „Câinii” vor efectua câte două antrenamente pe zi, până la finalul săptămânii, iar sâmbătă, 8 ianuarie, ora 12.30, Dinamo va juca un meci amical cu CS Blejoi. Acesta nu este singura partidă de verificare a dinamoviștilor. Trupa condusă de Flavius Stoican se va deplasa la Ovidiu pentru a întâlni Farul Constanța, pe 15 ianuarie.

Lotul lui Dinamo pentru partea a doua a sezonului 2021 – 2022:

  • Portari: Plamen Iliev, Mihai Eșanu, Ștefan Fara, Eduard Chioveanu
  • Fundași: Geani Crețu, Cătălin Carp, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Deniz Giafer, Răzvan Popa, Costin Amzăr, Steliano Filip, Andrei Radu
  • Mijlocași: Gabriel Torje, Antonio Bordușanu, Ahmed Bani, Alexandru Răuță, Claudiu Stan, Deian Sorescu, Cosmin Matei, Andreas Mihaiu
  • Atacanți: Mirko Ivanovski, Robert Moldoveanu

The post Primul antrenament din 2022 pentru Dinamo! Ce jucători s-au prezentat la vizita medicală de la INMS appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă