Primul antrenament de la FCSB post-Edi Iordănescu. Cum s-a comportat Anton Petrea

1 săptămână in urmă 3

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Primul antrenament de la FCSB post-Edi Iordănescu. Discuție cu Mihai Pintilii

Noul ”principal” al roș-albaștrilor a stat de vorbă cu Mihai Pintilii pentru a afla situația exactă a lotului, din toate punctele de vedere, după care s-a implicat în ședința de pregătire.

  1. FCSB va juca duminică 21 noiembrie 2021, în etapa 16 din Liga 1, contra celor de la FC Botoșani, pe Arena Națională, de la 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

După ce jucătorii au executat mai multe exerciții fizice specifice, Florin Tănase și colegii săi au trecut și la lucrul cu mingea.

Galerie Foto

Petrea a oferit indicații, așa cum se poate observa și din filmulețul de mai jos, de pe FCSB TV. Atmosfera a părut una destul de destinsă pe întreaga durată a ședinței de pregătire.

VIDEO cu imagini de la primul antrenament condus de Anton Petrea de la revenirea la FCSB

Imprimeul camuflaj, de unde a pornit și care e știința din spatele acestuia? Vezi Camuflat de la 23:00 pe Digi World, în Digi Online.

Gigi Becali a vrut un alt antrenor la FCSB, înaintea lui Toni Petrea. Răspunsul lui MM Stoica ”l-a liniștit”

Gigi Becali (63 de ani) ”a bătut palma” și a semnat un contract cu Toni Petrea (46 de ani), luni seara, după ce Edi Iordănescu (43 de ani) a plecat de la FCSB.

Finanțatorul roș-albaștrilor a dezvăluit însă că alta a fost prima variantă de antrenor pentru banca tehnică a vicecampioanei Ligii 1.

Milionarul din Pipera s-a gândit prima dată la Ilie Poenaru (45 de ani), acum la Gaz Metan Mediaș. Becali s-a consultat imediat cu MM Stoica (56 de ani), dar răspunsul managerului general ”l-a liniștit”.

”Am avut 3 nume de antrenori pe lista mea, după ce a plecat Edi. Primul a fost Ilie Poenaru. Am vorbit și cu MM (n.r. - Mihai Stoica, managerul general al clubului), dar el mi-a spus că Poenaru nu poate veni pentru că se află deja la a doua echipă în acest sezon”, a spus Becali.

Poenaru, acum la Gaz Metan Mediaș a mai antrenat-o și pe Academica Clinceni în sezonul în curs și, potrivit regulamentului FRF, nu mai are voie să se ducă la o a treia formație.

Becali nu a vrut să divulge numele al doilea aflat pe lista sa și de ce a picat și această variantă, astfel că a ajuns la Petrea.

”Al doilea nume nu vreau să vi-l spun, pentru că după aceea începeți cu tot felul de interpretări, da? Nu mai contează. A semnat Toni Petrea și cu asta basta”, a mai spus Becali, la Pro X.

Etichete: mihai pintilii , edi iordanescu , florin tanase , antrenament fcsb , anton petrea
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă