Primul antrenament al ”artistului” Budescu sub comanda lui Edi Iordănescu, la FCSB

1 lună in urmă 18

  • Preliminarii CM 2022: Franța - Finlanda, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 2

Venit din postura de jucător liber de contract după despărțirea de Damac FC, Budescu a semnat până la finalul sezonului cu FCSB, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. La doar câteva minute după semnarea contractului, ”Magicianul” a coborât în iarbă și s-a antrenat alături de vechii și noii săi colegi.

  • 20.000 de euro pe lună și un bonus la semnătură de 200.000 de euro încasează Constantin Budescu la FCSB.

Galerie Foto

Constantin Budescu a fost prezentat ca un star de cinema la FCSB

Clubul bucureștean a pregătit o prezentare specială pentru mijlocașul ofensiv, cu o copertă asemănătoare uneia de film.

FCSB prezintă Artistul. Directed by (n.r. regizat de) Edward Iordănescu. 7 septembrie 2021”, se arată pe pagina de Facebook a clubului ”roș-albastru”.

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Inclusiv descrierea postării prin care era anunțat transferul a fost inedită: ”The artist returns (n.r. artistul s-a întors)”.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Budescu, potrivit Transfermarkt.
  • 37 de meciuri, 13 goluri și 12 pase decisive a reușit mijlocașul în prima experiență la FCSB (iulie 2017-iulie 2018).

Constantin Budescu a devenit al treilea fotbalist adus de FCSB la cerearea lui Edi Iordănescu, după atacantul Claudiu Keșeru, liber de contract după despărțirea de Ludogorets, și Vali Gheorghe, transferat de la Astra.

Răchită: "Budescu o să facă spectacol"

Revenirea lui Budescu la FCSB o să fie un mare plus pentru vicecampioană, cel puțin așa crede Valeriu Răchită, care este un apropiat al fotbalistului de 32 de ani.

"Este clubul la care a mai fost, sunt mulți jucători cu care a fost coechipier. Relația specială pe care o are cu patronul a reprezentat un plus. Orice am spune, Budescu e o vedetă pentru Liga 1. Mai vedem o pasă cu exteriorul, un gol din corner, spectacol.

Da, are chef de fotbal, zic eu. Mi-a și spus că dacă gândea acum 16-17 că acum, era mult mai sus. Are doi copii, și-a dat seama că viața de fotbalist nu e așa lungă. Mai are câțiva ani și poate să vină pe final de carieră la Petrolul, să ne mai încânte. Spunea el că au fost mai multe probleme la arabi, pe lângă vize, poziție în teren. Din ce am înțeles, antrenorul l-ar fi vrut 'număr 9'.

Cat a fost la Ploiești s-a antrenat în fiecare zi. Nu l-am mai văzut pe Budescu de la 16 ani așa. O să-l vedeți. Tot timpul am vorbit, am încercat să-i dau sfaturile cele mai bune. I-am zis că a ajuns la 32 de ani și acum partea financiară contează cel mai mult.

Să se gândească că mai are 3-4 ani si să scoată cat mai mult din punctul asta de vedere. Sunt jucători cărora le place fotbalul, iar Costică Budescu e unul dintre ei", a spus Valeriu Răchită, pentru Liga Digisport.

Etichete: constantin budescu , antrenament budescu , constantin budescu (fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă