Primirea pe care Dennis Man nu o va putea avea! Mesut Ozil, întâmpinat de zeci de jurnaliști la prezentarea organizată de Fenerbahce | FOTO

4 săptămâni in urmă 15

Transferul lui Dennis Man este cel mai scump din istoria fotbalului românec, tranzacția urmând să se ridice la 13 milioane de euro. Din păcate, fotbalistul român nu va avea o primire cum se cuvine, la noua echipă, din cauza pandemiei. Nu la fel au stat lucrurile și în cazul lui Mesut Ozil, care a fost asaltat de jurnaliști la prezentarea în tricoul lui Fenerbahce.

Dennis Man a fost transferat de FCSB, în toamna lui 2016, de la UTA Arad pentru 420.000 de euro.

Potrivit site-ului Transfermarkt, Dennis Man este cel mai valoros jucător din România, cu o cotă de 6.5 milioane de euro.

Primirea pe care Dennis Man nu o va putea avea

În mod normal, la prezentarea lui Dennis Man, ar fi asistat zeci de jurnaliști, având în vedere suma fabuloasă plătită pentru transferul tânărului jucător. Însă, din cauza pandemiei de COVID-19, care a lovit crunt Italia, la conferința de presă nu va asista niciun reprezent al presei.

În antiteză cu prezentarea lui Dennis Man, la Parma, se află cea a lui Mesut Ozil, la Fenerbahce. Fotbalistul, în vârstă de 32 de ani, a fost asaltat de o „armată” de jurnaliști, în cadrul conferinței de prezentare la noul său club.

Ilie Dumitrescu știe ce trebuie să facă Dennis Man pentru a se impune la Parma

„Mister” este de părere că Dennis Man va trebui să arate personalitatea pe care o avea în tricoul FCSB-ului, pentru a se impune la Parma. Acesta consideră că formația italiană se așteaptă ca atât Dennis Man, cât și Valentin Mihăilă, celălalt român de la Parma, să arate calitate individuală.

„Man și Mihăilă sunt doi jucători de viteză, doi jucători talentați, cu tehnică foarte bună. Amândoi apar foarte bine la finalizare. Man nu va avea probleme de adaptare, din punctul meu de vedere. Trebuie să aibă personalitate, așa cum a demonstrat că are la FCSB.

El (n.r Dennis Man) are capacitatea să joace un fotbal total. Man și Mihăilă trebuie să scoată adversari din joc, să aibă acțiuni individuale, de aia a plătit Parma sumele astea. Sunt doi jucători cu un potențial foarte mare”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru Digi Sport.

The post Primirea pe care Dennis Man nu o va putea avea! Mesut Ozil, întâmpinat de zeci de jurnaliști la prezentarea organizată de Fenerbahce | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă