Primele tensiuni în cuplul Loredana și Daniel la „Căsătoriți pe nevăzute”. Situația se va schimba radical chiar în timpul lunii de miere

1 săptămână in urmă 22


Loredana și Daniel, doi dintre tinerii proaspăt căsătoriți, își petrec luna de miere împreună, un prilej bun să descopere dacă ceea ce a dictat știința se transpune și în realitate.


Cel mai curajos experiment social al momentului, show-ul Căsătoriți pe nevăzute,  continuă în această seară de la ora 21:30, cu o nouă ediție.


Loredana și Daniel ajung să descopere lucruri importante unul despre celălalt în prima vacanță pe care o petrec împreună. Atent la fiecare detaliu și mereu dispus să acționeze așa cum soției lui îi place, Daniel face greșeala de a conduce cu viteză pe un drum cu serpentine. Reacția Loredanei nu va conteni să apară. „Ce vrei să-mi arăți? Pune mâinile alea pe volan”, va spune aceasta pe un ton apăsat. Experții sunt de părere că prin aceste gesturi Daniel încearcă să-i arate soției lui cât de masculin e: „Poate că el încearcă prin această metodă de a conduce să își puncteze puțin și masculinitatea”, va spune Oana Nicolau, psihoterapeut de cuplu și psihosexolog.


Tot în ediția din această seară, Loredana va mărturisi faptul că ea nu e convinsă că soțul ei o place sau nu.


 „Nu știu exact dacă mă place sau faptul că are o verighetă pe deget îl face să fie mai implicat. Și vede lucrurile astea cu o implicare mai profundă. Sau e foarte curios și din curiozitatea asta vrea să vadă dacă mă place sau nu. Nu știu!”, va spune Loredana despre actualul ei soț.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă