Primele reacții ale rușilor după anunțul lui Putin privind mobilizarea rezerviștilor: ”Haideți să ieșim în stradă!” , "Vova, fă-ne o favoare: mori"

6 zile in urmă 31

Miercuri, 21 Septembrie 2022, ora 10:36

443 citiri

Pe rețelele de socializare, rușii au început să critice masiv regimul de la Kremlin după ce președintele Vladimir Putin a anunțat începutul mobilizării parțiale.

Imediat după discursul lui Putin, pe canalele rusești de Telegram au apărut sute de comentarii care cer trimiterea la război a deputaților și a președintelui însuși. Mulți au mai scris că au prevazut decizia și armata lor nu este atât de puternică pe cât se spune la televizor.

„Poate că Putin și deputații vor intra în război?”, „Toți vom fi trimiși acolo!”, „La naiba! Haideți să ieșim în stradă!”, "Vova, fă-ne o favoare: mori", "Mergi tu în tranșee", au scris utilizatorii.

Oamenii încă nu înțeleg cine va fi trimis la război, dar comentatorii a ajuns la aceeași concluzie - mai devreme sau mai târziu toată lumea va fi mobilizată.

„Cel mai groaznic este că această măsură nu va ajuta”, „Nimeni nu mi-a atacat țara!”, „Ce ar trebui să apărăm?” - scriu rușii.

Mulți au menționat chiar sloganul „Fără război!”, pentru ca părinții și soții lor să nu fie luați la război și au întrebat dacă este posibil să plece în străinătate. În comentarii au fost cei care au continuat să scrie despre „victorie” și „succes”.

Putin a anunțat că bărbații în rezervă vor fi mobilizați, iar scopul „operațiunii speciale” ar fi doar Donbasul.

Citeste si:

Vladimir Putin anunță mobilizarea rezerviștilor și amenință cu folosirea armelor nucleare VIDEO

Președintele rus Vladimir Putin a susținut primul discurs public după invazia rusă din Ucraina. Putin a anunțat că Rusia va face tot ce poate pentru referendumurile de alipire la Rusia,...

Cum au șters propagandiștii Kremlinului anunțurile privind discursul așteptat al lui Putin. „Mergeți la culcare”

Principalul post de televiziune rus și agenția de propagandă RT au șters anunțurile privind discursul lui Vladimir Putin, în timpul căruia, probabil, președintele rus ar fi trebuit să...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă