Primele imagini din apartamentul din Onești în care au fost uciși cei doi bărbați

1 lună in urmă 1

Avem primele imagini din apartamentul unde bărbatul de 68 de ani i-a înjunghiat mortal pe cei doi electricieni. Ancheta a stabilit până acum că cele două victime erau legate, imobilizate cu mâinile la spate și au fost practic fără apărare în fața loviturilor de cuțit.

AVERTISMENT: imagini cu puternic impact emoționatal, în care se pot vedea urmele tragediei!

Citește și: CTP, despre asasinul de la Onești: Autoritățile îi au pe conștiință pe muncitorii uciși. Nu am văzut niciun fel de măsură profesionistă

Gheorghe Moroșan, bărbatul de 68 de ani care i-a ucis pe muncitorii pe care îi ținuse ostatici, avea patru condamnări penale pentru furt, pentru vătămare corporală și pentru conducere sub influența alcoolului și drogurilor. Însă polițiștii din Bacău nu au crezut că el va deveni violent și că va pune în practică amenințarea că-i va ucide pe cei doi bărbați.

Negociatorul care a discutat 3 ore cu agresorul spune că situația a scăpat de sub control atunci când unul dintre ostatici a încercat să se elibereze și l-a lovit pe bărbat. IGPR a deschis o anchetă, să afle ce a mers atât de rău în intervenția de la Onești și de ce nu au putut fi salvați ostaticii. În acest timp, agresorul este la spital, intubat, iar soția sa, care l-a susținut și ajutat cu informații, a fost arestată preventiv.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă