Primele imagini de la „Survivor România” 2022. Faimoșii și Războinicii au intrat pe traseu: „Aventura se întoarce, mai mare, mai grea”

1 săptămână in urmă 40


„Survivor România” 2022 începe pe 16 ianuarie, de la ora 20.00, la PRO TV. Până atunci, pe pagina oficială de Facebook a emisiunii au fost publicate primele imagini cu Faimoșii și Războinicii din competiție. Aceștia au intrat deja de traseu, fiind ghidați de prezentatorul Daniel Pavel.


Concurenții „Survivor România” 2022 au ajuns în Republica Dominicană în urmă cu câteva zile. Competiția deja a început pentru ei, Faimoșii și Războinicii au primit toate instrucțiunile și deja se duelează. Au intrat pe traseu, au marcat primele puncte pentru echipele lor, după cum se poate observa în clipul de prezentare publicat pe pagina de Facebook a emisiunii.„Aventura se întoarce, mai mare, mai grea și mai puternică! Să înceapă Survivor România 2022!”, anunță Daniel Pavel înainte de primul joc din noul sezon.


<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsurvivorromania.oficial%2Fvideos%2F650983459391835%2F&show_text=false&width=560&t=0" width="560" height="314" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

S-a aflat și când „Survivor România” 2022 va fi difuzat la Pro TV. Premiera acestui sezon va avea loc duminică, 16 ianuarie, de la ora 20:00. Concursul va fi difuzat luni și marți, de la ora 20:30, pe același post.


Cine sunt concurenții sezonului 3 „Survivor România”


Echipa Faimoșilor


Din echipa Faimoșilor de la „Survivor România” 2022 fac parte: CRBL, Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac, fosta concurentă de la „Ferma”. Cei 12 concurenți sunt pregătiți pentru cea mai mare provocare din Republica Dominicană.


Echipa Războinicilor


PRO TV anunță că din echipa Războinicilor de la „Survivor România” 2022 fac parte: Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă