Primele imagini de la locul unde a fost găsit Sebi, copilul de şapte ani dispărut în urmă cu aproape trei luni

1 lună in urmă 8

De Monica Palade.
Publicat: 03.04.2021, 16:00.
Actualizat: 03.04.2021, 16:01

Au apărut primele imagini de la locul unde Sebastian Ionel Corbei, copilul de şapte ani dispărut la începutul lunii ianuarie a fost găsit.

O misiune care s-a dovedit imposibilă pentru sute de oameni, poliţiştii, pompieri, poliţişti de frontieră, câini de urmă, care au participat la căutarea sa.

Astăzi, băieţelul a fost găsit de un cioban la doar nouă kilometri de casa sa. Trupul neînsuflețit a fost depistat, sâmbătă, în jurul orei 13.00, în zona localității Vânători.

„În urma primelor verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, s-a constatat faptul că, pe câmp, într-un loc greu accesibil, se află cadavrul unui copil aflat în stare de descompunere, cu îmbrăcămintea și încălțămintea identice cu ale minorului Corbei Sebastian Ionel, dispărut de pe raza localității Vânători, în ziua de 09.01.2021.”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, s-au deplasat la fața locului pentru cercetări. Cercetările continuă în acest caz.

O poveste sfârşită prost

La începutul lunii ianuarie, în zona localității Mișca, a fost raportată dispariția unui copil de 7 ani. Mama copilului a anunțat la 112 că băiatul a plecat de dimineață la joacă și nu s-a mai întors. Sebastian a fost căutat de zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari, timp de o lună. Fără succes însă. Într-un final salvatorii au renunţat să-l mai caute.

Au apărut şi informaţii cum că micuţul ar fi văzut de cineva în Bucureşti, însă copilul ar fi fugit până la sosirea Poliţiei. Totul s-a dovedit acum că a fost doar o pistă falsă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă